SEVAJU VARNICE: Ivana Španović i KAPITEN SRBIJE, ima li tu nečega?!

Autor:

Sport

02.04.2024

16:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fanovi posumnjali zbog jednog detalja.

SEVAJU VARNICE: Ivana Španović i KAPITEN SRBIJE, ima li tu nečega?!

Foto: printscreen/Instagram/Ivana Spanovic

Ivana Španović šokirala je sve odlukom da se razvede od fitnes instruktora Marka Vulete, vratile je devojačko prezime i rešila da se fokusira na svoju atletsku karijeru. Kako se približavaju Olimpijske igre u Parizu, Ivana je posvećena treninzima i pripremama za veliko takmičenje, pa je tako završila prvi ciklus priprema na Mauricijusu. Medalja na Olimpijadi je njen glavni cilj, a trudi se da postigne vrhunsku formu kako bi ostvarila svoje sportske ambicije.

Usput se ona suočava sa novim izazovima kako na sportskom terenu, tako i u privatnom životu. Njena posvećenost atletici je neupitna, dok istovremeno otvara novo poglavlje u ljubavnom životu. Njeni fanovi prate svaki njen korak i sa nestrpljenjem očekuju njen uspeh na Olimpijadi, kao i eventualni razvoj njenog ljubavnog života.

Tako su nekoliko meseci od razvoda posumnjali da se navodno pojavilo "nešto" izmeđunje i srpskog košarkaša Bogdana Bogdanovića. Kada je Bogdanović objavio fotografiju na Instagramu, Ivana je brzo reagovala ostavljajući komentar ispunjen emotikonima, koji su izazvali različite reakcije. Očigledno je da je Bogdanović privukao pažnju Ivane svojim slilom, što je izazvalo dosta pažnje javnosti.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Bogdan Bogdanović

Ivana Španović je odlučna u svojim sportskim ambicijama, ali je očigledno zainteresovana  i za novu ljubavnu vezu koja bi mogla da označi novu fazu u njenom privatnom životu. E sad, ko je to i ima li nešto između Bogdana i nje verovatno samo oni znaju.


Do tada ostaje da je Ivana Španović poznata po svojoj posvećenosti i upornosti u treninzima, a njen cilj je da osvoji medalju na Olimpijskim igrama. Sa svakim skokom, Ivana pokazuje svoju izuzetnu atletsku sposobnost, teži ka poboljšanju svojih rezultata i nadmašivanju sopstvenih granica.

Nakon nedavnih promena u njenom privatnom životu, Ivana je još odlučnija da ostvari vrhunske rezultate na sportskom planu. Njena predanost i snaga volje inspirišu mnoge, a njena borba za uspeh na Olimpijadi predstavlja primer istinskog sportskog duha.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Empty

03.04.2024 13:13

Pa samo ako je lud..