SRBIJA SE PREDATI NEĆE: Orlovi pokazali karakter i obraz, rukometaši navijaju za Holandiju!

Autor:

Sport

21.01.2023

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ništa još nije gotovo.

SRBIJA SE PREDATI NEĆE: Orlovi pokazali karakter i obraz, rukometaši navijaju za Holandiju!

Foto: Starsport

Rukometna reprezentacija Srbije ubedljivo je savladala Argentinu u 2. kolu Grupe 3 druge faze Svetskog prvenstva rezultatom 28:22 (12:10). Svoje utiske nakon susreta izneo je mladi levi bek Uroš Borzaš.

 

 

- Ostao je gorak ukus meča sa Norveškom. Nismo bili u fokusu u prvih 15 minuta, probudili smo se tek sredinom poluvremena, odigrali onako kako znamo, 100 odsto. Odbrana je bila dobra, golmani takođe, to je on što nas krasi. Drago mi je da smo pobedili, psihički smo se trgli, pokazali da imamo karakter i obraz - rekao je Borzaš.

Ključni trenutak meča bio je oštar start jednog Argentinca nad našim levim bekom. Mijajlo Marsenić je pritrčao da brani mlađeg saigrača. Malo se „zakrvilo“, očigledno je to probudilo četu Tonija Đerone koja je odgovorila serijom 6:0.

- Možda je moralo to da se desi. Jeste ružno bilo, ali nam je trebalo nešto da se probudimo. Očekujemo teži meč sa Holandijom. Navijamo za Lale protiv Nemaca. Bilo bi lepo da pobedimo u ponedeljak, pa ćemo da vidimo za koju poziciju će nam to biti dovoljno - istakao je levi bek norveškog Elveruma.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading