ORLOVI POJELI GAUČOSE: Srbija ZGROMILA Argentinu!

Autor:

Sport

21.01.2023

16:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubedljiv trijumf našeg nacionalnog tima.

ORLOVI POJELI GAUČOSE: Srbija ZGROMILA Argentinu!

Foto: Starsport

Dejan Milosavljev

Rukometna reprezentacija Srbije ubedljivo je savladala Argentinu u 2. kolu Grupe 3 druge faze Svetskog prvenstva rezultatom 28:22 (12:10).

 

 

Srbija se mučila u prvom poluvremenu, ali zahvaljujući seriji od 3:0 u poslednjih dva minuta prvog dela igre Orlovi su na odmor otišli sa dva gola viška 12:10.

U nastavku je Srbija odigrala sa mnogo više energije. Nastavili su naši momci seriju iz prvog poluvremena, za tri minuta u nastavku postigli tri gola i serijom 6:0 se odlepili na +5 - 15:10. Dve odbrane u prva tri minuta je imao Dejan Milosavljev koji je zamenio Vladimira Cuparu. Raspoložen je bio Vanja Ilić, koji je zamenio brata Nemanju. Njegovim pogotkom Srbija se odlepila na +6 – 19:13 u 42. minutu, Pitanje pobednika je tada rešeno. U finišu su se razigrali Miloš Orbović i Marko Milosavljević, za “samo” +6.

Odličan je bio i Dejan Milosavljev sa sedam odbrana za 30 minuta. Moglo je da bude i ubedljivije, ali su se puleni Tonije Đerone opustili u finišu.

Najefikasniji u redovima Srbije bili su Radivojević sa 6 i Orbović sa 4 pogotka. Argentinu je predvodio Lombardi sa 9 golova.

Ostala je naša selekcija u igri za četvrtfinale, ali sada navijamo da Holandija večeras od 20.30 pobedi Nemačku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading