SAMO OŠTRO, TONI: Đerona do tri sata posle ponoći terao "orlove" da analiziraju poraz od Norveške

Autor:

Sport

20.01.2023

23:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski rukometaši se spremaju za meč sa Argentinom.

SAMO OŠTRO, TONI: Đerona do tri sata posle ponoći terao "orlove" da analiziraju poraz od Norveške

Foto: Starsport

Toni Đerona

Dan posle teškog poraza od Norveške, posle najboljih 36 minuta Srbije na Svetskom prvenstvu, umor je evidentan, kao i razočarenje što je ispuštena velika prilika. Ipak, želja za što boljim rezultatom ne jenjava i Toni Đerona sa svojim stručni štabom radi na pripremi predstojećih utakmica u Poljskoj.

- Do tri ujutru smo gledali video sa utakmice protiv Norveške, analizirali smo greške, posebno drugo poluvreme kada su greške u napadu povlačile greške u odbrani - rekao je selektor Srbije, a preneo sajt Rukometnog saveza Srbije.

Republika

Foto: Starsport

Toni Đerona

- Danas posle podne predstavićemo igračima vizuelno prikaz njihovih grešaka, kako bi mogli da nauče iz onoga što se desilo od 36. minuta pa na dalje. Takođe, jako je važno oporaviti igrače jer nas koliko već sutra očekuje duel sa Argentinom, a mi moramo da damo sto odsto sebe u naredne dve utakmice. Svaki gol je bitan i dokle god postoje teorijske šanse, imamo čemu da se nadamo, ali i obavezu da završimo prvenstvo na najbolji mogući način - jasan je Đerona.

U susretu sa Norveškom, levi bek, Marko Milosavljević u jednom trenutku našao se na poziciji levog krila. To je nešto što je taktički spremano zbog potrebe da Milosavljević bude upotrebljiviji u odbrani u drugom delu igre i da bude ”džoker” u napadu.

- Ovde sam da dam sve od sebe šta god igrao i koliko god igrao. Trudim se da se prilagodim svakoj poziciji na kojoj se nalazim. Sada sam ja bio u toj ulozi da sam sa beka prešao na krilo, ranije je to bio slučaj sa Aleksom Kolakovićem. Na nama je da odgovorimo zahtevima i pružimo doprinos ekipi. Atmosfera između igrača i stručnog štaba je uvek na mestu, trudimo se da se zajedno izdignemo iz ove situacije.

Republika

Foto: Starsport

Marko Milosavljević

Srbija naredni susret u glavnoj rundi Svetskog prvenstva igra 21. januara u Katovicama, protiv selekcije Argentine od 15 časova i 30 minuta. Osim pobede, neophodno je postići što veći broj golova zbog gol razlike od koje zavisi kako teorijska šansa za odlazak u Gdanjsk tako i plasman od kojeg zavisi šansa za kvalifikacije za Olimpijske igre.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading