KILOMETARSKE GUŽVE ISPRED ARENE: DJ opičio Zvezdine pesme i napravio ludu atmosferu! (FOTO GALERIJA) (VIDEO)

Autor:

Sport

18.10.2024

19:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači izrazili veliko interesovanje za meč.

KILOMETARSKE GUŽVE ISPRED ARENE: DJ opičio Zvezdine pesme i napravio ludu atmosferu! (FOTO GALERIJA) (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Košarkaši Crvene zvezde večeras od 20 časova dočekuju Barselonu u okviru četvrtog kola Evrolige u Beogradskoj areni. Crveno-beli do sada imaju jedini maksimalan učinak i nalaze se na prvoj poziciji takmičenja, a katalonski gigant će hteti da pokvari planove srpskog tima pred domaćim navijačima.

Republika se nalazi ispred Arene, a "Delije" pristižu u velikom broju i samim tim stvaraju ogromne gužve ispred. Tu je i DJ koji je opičio Zvezdine pesme i pravi sjajnu atmosferu na ulazu. Nema sumnje da nas očekuje spektakl koji će napraviti najvatrenije pristalice tima sa Malog Kalemegdana. 

U prva tri ovosezonska meča puleni trenera Janisa Sferopulosa su savladali u francuskoj prestonici ekipu Pariza rezultatom 80:77. Grotlo Beogradske arene je "progutalo" Baskoniju (78:71), dok su najbolju partiju od početka nove takmičarske godine crveno-beli prikazali u Istanbulu gde je savladan Fenerbahče rezultatom 76:57.

Ulaznica za večerašnji meč odavno nema. Najveća dvorana na Balkanu rasprodata je i sasvim je jasno da će Barselonu koja je u prve tri takmiačrske runde ostvarila dve pobede i jedan poraz, dočekati preko 20.000 navijača koji će zasigurno predstavljati vetar u leđa srpskom i regionalnom šampionu koji će pokušati da stigne do trećeg trujumfa nad katalonskim klubom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading