LEGENDARNI KOŠARKAŠ GLAVNA ATRAKCIJA U "PIONIRU": Od svih u hali, Evroliga posvetila objavu njemu! (FOTO)

Autor:

Sport

17.10.2024

21:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ostavio dubok trag u košarci!

LEGENDARNI KOŠARKAŠ GLAVNA ATRAKCIJA U "PIONIRU": Od svih u hali, Evroliga posvetila objavu njemu! (FOTO)

Foto: Starsport

Košarkaški klub Partizan se suočava sa izazovom u četvrtom kolu Evrolige gde se takmiče protiv ekipe Makabija. Iako je formalno domaćin susreta Makabi, dvorana "Aleksandar Nikolić" je ispunjena uzbuđenim navijačima i poznatim ličnostima. Među prisutnima je i legendarni igrač Partizana i legenda srpske košarke, Vlade Divac, koji je srdačno pozdravljen na zvaničnom profilu Evrolige na Tviteru.

 

Na samoj utakmici, primećeno je prisustvo oko 70 navijača Partizana, što dodatno doprinosi atmosferi i podršci timu. Sve najnovije vesti o KK Partizan mogu se pronaći na odgovarajućem mestu, pružajući fanovima sveža saznanja i informacije o njihovom omiljenom klubu.

Podsetimo, Divac je nosio dres Paritzana u periodu od 1986. do 1989. godine, nakon čega se otisnuo preko "bare", tačnije u NBA ligu. Svoj pečat je ostavio u Sakramentu, a nosio je i dres večitog rivala, Crvene zvezde. Sa reprezentacijom Jugoslavije osvojio je dva puta Svetsko i čak tri puta Evropsko prvenstvo, što ga svrtava u apsolutnu legendu domaće košarke. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading