ŠOKANTNO! OVO SE GROBARIMA NEĆE SVIDETI! Ozbiljne promene pred meč četvrtog kola!

Autor:

Sport

16.10.2024

12:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sraman potez organizatora.

ŠOKANTNO! OVO SE GROBARIMA NEĆE SVIDETI! Ozbiljne promene pred meč četvrtog kola!

Foto: Starsport

U četvrtom kolu Evrolige, košarkaši Partizana će se suočiti sa izuzetno neobičnom situacijom. Naime, njihov meč protiv Makabija iz Tel Aviva neće biti odigran u Izraelu, već će se umesto toga odigrati u dvorani "Aleksandar Nikolić" u Beogradu.

Izraelski klub se suočava sa poznatim stanjem u svojoj zemlji, zbog čega nisu u mogućnosti da budu domaćini na svom terenu. Međutim, prema informacijama koje prenosi Sport Klub, na meču sa Partizanom će se ipak naći pristalice izraelskog kluba, njih "nekoliko stotina", i to će biti prilika da se oseti podrška sa tribina, iako će to biti u posebnim okolnostima.

Zanimljivo je da će, uprkos prisustvu navijača Makabija, navijači Partizana biti uskraćeni za ulazak na meč. Samo vlasnici sezonskih ulaznica za mečeve Makabija iz Tel Aviva će imati priliku da prisustvuju susretu, a ova posebna pravila će biti detaljno kontrolisana na ulazu u halu. Na prethodnom meču sa Anadolu Efesom, izraelski tim nije imao podršku navijača, ali će ovog puta biti rezervisan poseban deo tribina za njihovo smeštanje.

Republika

Foto: KK Partizan / Dragana Stjepanović

Navijači Partizana na utakmici protiv Bajerna

 


Ova situacija sigurno će doprineti neobičnoj atmosferi na meču i predstavljaće dodatni izazov za obe ekipe. S obzirom na specifičnosti oko prisustva navijača, utakmica između Partizana i Makabija će svakako biti jedinstvena prilika za sve učesnike.

Podsetimo, košarkaši Partizana upisali su prvu ovosezonsku pobedu u Evroligi, pošto su u trećem kolu savladali Bajern Minhen u Areni sa 86:78. Prvo izlaganje novog tima na evropskoj sceni pred krcatom halom u Beogradu nije moglo mnogo bolje da prođe. Sve je protiv Bajerna funkcionisalo kao sat kroz veći deo meča, a pre svega ono što je najviše falilo do sada - neprobojna odbrana. Ne pamti se kada je Obradović bolje defanzivno "složio" ekipu, pošto su večeras Bavarci morali da krče put do koša u svakom napadu i vrlo često su na kraju ostajali praznih ruku. Sve je manje-više bilo već rešeno u prvom poluvremenu, najviše zahvaljujući neverovatnom Sterlingu Braunu koji se "zapalio" i ubacio 16 poena za dve četvrtine uz šut za tri 4/4 u jednom momentu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading