GROBARIMA JE DOSTA PREDVIDLJIVIH NASTUPA IGRAČA! Partizan gazi, pa strepi od drame! (VIDEO)

Autor:

Sport

16.10.2024

12:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovakvi neočekivani padovi u igri postali su karakteristični za tim.

GROBARIMA JE DOSTA PREDVIDLJIVIH NASTUPA IGRAČA! Partizan gazi, pa strepi od drame! (VIDEO)

Foto: KK Partizan / Dragana Stjepanović

Košarkaši Partizana upisali su prvu ovosezonsku pobedu u Evroligi, pošto su u trećem kolu savladali Bajern Minhen u Areni sa 86:78.

Atmosfera je tokom prvog poluvremena bila spektakularna, a navijači su pružali snažnu podršku crno-belima. Međutim, tokom drugog poluvremena, atmosfera se drastično promenila, a navijači su postali tihi i mirni. Ovo je možda signal da su nastupi Partizana postali monotoniji u poslednje vreme, što je zabrinjavajuće za klub i navijače.


Partizan se na utakmici sa Bajernom nepotrebno kockao, iako je vodio sa 22 poena razlike. Iako je ekipa diktirala tempo i priređivala atraktivne poteze, došlo je do kolapsa u drugom poluvremenu. Ovakvi neočekivani padovi u igri postali su karakteristični za tim, što je posebno zabrinjavajuće s obzirom na to da je sastav ekipe u potpunosti promenjen u odnosu na prethodnu sezonu.

 

 

Navijači su postali nezadovoljni monotonijim nastupima Partizana, što se najbolje videlo tokom utakmice sa Bajernom. Kada su Bavarci pretili preokretom, većina tribina je zanemela, pokazujući da su navijači postali predvidljivi tokom mečeva. Odsustvo euforije zbog potencijalne pobede ukazuje na problematičan trend u igri crno-belih.


Iako je sadašnji sastav Partizana borbeniji i srčaniji, neobjašnjivi padovi u igri su i dalje prisutni, što je zabrinjavajuća okolnost. Iako su igrači promenjeni, segment mentaliteta ekipe se nije promenio u odnosu na prethodnu sezonu. Ovo je jasan signal da je potrebno da se tim što pre priberu i prekinu neslavni trend.

Unatoč problemima u igri, Partizan može da računa na ekstremno lojalnu publiku koja u potpunosti ispunjava dvoranu. Međutim, atipična tišina navijača tokom utakmice sa Bajernom u drugom poluvremenu predstavlja signal da je potrebno prekinuti niz loših nastupa i vratiti uzbuđenje i neizvesnost u igru crno-belih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading