PARTIZAN JE BIO ŽRTVA "RUPE U ZAKONU"! Kampaco ozbiljno kažnjen, a evo i zbog čega!

Autor:

Sport

14.10.2024

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kampaco je ipak bio deo tima i bio je jedan od ključnih igrača u pobedi nad crno-belima.

PARTIZAN JE BIO ŽRTVA "RUPE U ZAKONU"! Kampaco ozbiljno kažnjen, a evo i zbog čega!

Foto: X/PartizanBC

Argentinski košarkaš Fakundo Kampaco, član Reala, nedavno je kažnjen zbog divljanja na utakmici sa Bajernom u Minhenu. Naime, Kampaco je pokušao fizički da se obračuna sa jednim od sudija, što je rezultiralo njegovom suspenzijom od strane Evrolige.

Suspenzija je značila da Kampaco neće biti deo ekipe Reala u duelu sa Partizanom. Međutim, Real je uspeo da iskoristi "rupu u zakonu", žalivši se na odluku i uspevši da prolongira kaznu. Kao rezultat toga, Kampaco je ipak bio deo tima i bio je jedan od ključnih igrača u pobedi nad crno-belima.

 

 


Iako je Real uspeo da odloži suspenziju, nekoliko dana kasnije Evroliga je potvrdila kaznu, što znači da Kampaco neće biti deo ekipe u predstojećem duelu sa Baskonijom. Ovo će predstavljati izazov za Real, budući da je Kampaco bio jedan od ključnih igrača u prethodnim utakmicama.

Ova situacija pokazuje koliko su disciplinske odluke bitne u svetu sporta, kao i kako timovi pokušavaju da iskoriste pravila u svoju korist.

Interesantno je napomenuti da je Fakundo Kampaco nekada bio igrač Crvene zvezde, pre nego što je prešao u redove Reala. Njegovo iskustvo u domaćem timu sigurno je doprinelo njegovoj karijeri i uticaju koji ima na terenu.

Ukupno gledano, situacija sa suspenzijom Kampacoa predstavlja zanimljivu temu u kojoj se prepliću sportska pravila, disciplina igrača i taktike timova.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading