LUNDBERG O ODSUSTVU KAMPACA: Za nas ne pravi razliku!

Autor:

Sport

09.10.2024

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je tim Reala drastično oslabljen neigranjem nekoliko važnih igrača, Lundberg je ostao skroman, bez velikih najava.

LUNDBERG O ODSUSTVU KAMPACA: Za nas ne pravi razliku!

Foto: Starsport

Danski košarkaš Ife Lundberg izrazio je svoja očekivanja pred meč PartizanaReal Madridom, ističući da očekuje veoma dobru utakmicu s visokim intenzitetom. Lundberg je istakao da su oba tima odlična i vole da se bore, te da je utakmica jednako važna kao i svaka druga, posebno u ovom delu sezone.

- Očekujem veoma dobru utakmicu, sa visokim intenzitetom. Oba tima su odlična i vole da se bore. Utakmica kao i svaka druga, pogotovo za ovaj deo sezone. Svi pokušavaju da urade sve kako bi dobili - izjavio je Lundberg.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Ife Lundberg

Iako je tim Reala drastično oslabljen neigranjem nekoliko važnih igrača, Lundberg je ostao skroman bez velikih najava. Upitan da li očekuje da će odsustvo Kampaca olakšati situaciju za Partizan, Lundberg je istakao da ne veruje da će biti lakše.

- Ne mislim da će biti lakše. On svakako jeste odličan igrač, ali Real ima puno kvalitetnih igrača. Da li će biti lakše? Ne znam, vreme će reći... Da li igra ili ne za nas ne pravi razliku, mi ćemo igrati najbolje što umemo - zaključio je Lundberg.

Košarkaši Partizana uskoro putuju u Madrid, gde će se suočiti sa Realom u četvrtak od 20:45 časova po našem vremenu. Utakmica drugog kola Evrolige obećava uzbuđenje i neizvesnost, a navijači Partizana sa nestrpljenjem očekuju ishod ove važne utakmice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading