ŠOK ZA ZVEZDU, NEDOVIĆ SE POVREDIO: Trener Sferopulos otkrio mračnu stranu pobede

Autor:

Sport

09.10.2024

23:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli savladali su Baskoniju sa 78:71 u drugom kolu Evrolige, ali možda ostali bez iskusnog beka.

ŠOK ZA ZVEZDU, NEDOVIĆ SE POVREDIO: Trener Sferopulos otkrio mračnu stranu pobede

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Baskoniju sa 78:71 u drugom kolu Evrolige, ali nije sve tako sjajno posle meča. Trener Janis Sferopulos otkrio je da se Nemanja Nedović povredio, te da ga zato nije koristio u dobrom delu meča.

- Nedović je imao malu povredu, zbog toga nisam mogao da ga koristim. Ne gledam košarku, glup sam pa sam ga zaboravio, da kažemo tako - rekao je u šali Sferopulos.

Republika

Foto: Starsport

Analizirao učinak igrača: Janis Sferopulos

Narednu utakmicu u Evroligi, posle Baskonije, Zvezda će odigrati 15. oktobra na gostovanju Fenerbahčeu. Pre toga, u subotu 12. oktobra, crveno-beli će ugostiti Igokeu u AdmiralBet ABA ligi. Tako da ostaje da se vidi kada će Nedović biti spreman da se vrati na parket.

Osim o njemu, Grk je govorio i o ostalim herojima pobede nad Baskonijom.

- Nikola Kalinić može da igra bolje, to je sigurno. Uvek je svako sledeće bolje. Sigurno je veoma važan, pogotovo za ovu utakmicu. Pomogao je timu na razne načine. Zna da vodi tim na terenu i ima idividualno dobar ofanzivni i defanazivni kvalitet. Srećni smo što ga imamo". Sigurni smo da je Džoel imao najbolju utakmicu večeras. Iskočio je kada smo ga trebali, msilim da takvog želim da ga vidim na terenu. To je Džoel. Kodi je igrač koji igra za tim i saigrače. Kada treba da poentira, on poentira, kada treba da proigra saigrače, on to uradi. Odradio je dobar posao na ovom meču, takođe i u Francuskoj, može sve da igra. Srećan sam što ga imam - naglasio je Sferopulos.

 

 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading