GOTOVO JE ČEKANJE, SRPSKI CENTAR OPET U CRVENO-BELOM: Sve je završeno za mesec dana

Autor:

Sport

08.10.2024

10:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje se da će biti u konkurenciji za tim za naredne izazove u Evroligi.

GOTOVO JE ČEKANJE, SRPSKI CENTAR OPET U CRVENO-BELOM: Sve je završeno za mesec dana

Foto: Starsport

Srpski centar Nikola Milutinov se sprema da se vrati na teren u dresu Olimpijakosa nakon povrede koju je pretrpeo početkom septembra i oporavka koji je usledio. Iako je povreda zgloba zahtevala određeni period oporavka, trener Olimpijakosa, Jorgos Barcokas, najavio je da će Milutinov uskoro biti deo crveno-belog tima, zajedno sa Mustafom Falom, što će značajno ojačati ekipu.

- Očekujem da se veliki momci vrate tokom naredne nedelje. I sada smo dobra ekipa, sa njima ćemo biti još jači - istakao je Barcokas.

Republika

Foto: Starsport

Oporavio se brzo: Nikola Milutinov

Milutinov se povredio na treningu početkom septembra, što je izazvalo zabrinutost u Olimpijakosu. Nakon dijagnostikovanja povrede zgloba, najavljeno je da će Moro pauzirati između četiri i šest nedelja. To je direktno uticalo na transfer Filipa Petruševa u Crvenu zvezdu. Naime, tim iz Pireja želeo je da zadrži reprezentativca Srbije dok ima povređenih igrača, te je stoga odlučio da ga ne pozajmi timu sa Malog Kalemegdana.

Sada je oporavak Milutinova tekao brže nego što se očekivalo, te se sada očekuje da bude spreman za naredne utakmice. Trener Barcokas sada ističe da se raduje povratku Milutinova i Fala, ocenjujući da će njihovim povratkom ekipa postati još jača. S obzirom na poraz od Fenerbahčea na otvaranju sezone Evrolige, povratak ovih igrača će biti od ključnog značaja za dalji tok takmičenja.

Iako je Olimpijakos otvorio sezonu porazom od Fenerbahčea, naredni izazov je duel sa Žalgirisom, a očekuje se da će Milutinov biti spreman za meč protiv Milana naredne nedelje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading