ŽOC NE MOŽE DA SAKRIJE OSMEH! Konačno dobre vesti za Partizan - On se vraća na parket! (FOTO)

Autor:

Sport

30.09.2024

22:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj košarkaš ima savršenu taktiku.

ŽOC NE MOŽE DA SAKRIJE OSMEH! Konačno dobre vesti za Partizan - On se vraća na parket! (FOTO)

Foto: Starsport

Košarkaški klub Partizan se priprema za svoj prvi meč nove sezone u Evroligi protiv ekipe Baskonije. Veliko pitanje koje intrigira navijače jeste da li će se do tada povratiti Ajzea Majk, koji je bio van terena zbog povrede. Prema dostupnim informacijama, Majk je počeo sa treninzima pet na pet, ali postoji mala šansa da će biti spreman za meč protiv Baskonije.

Ajzea Majk nije imao priliku da zaigra u crno-beloj opremi zbog povrede koju je doživeo na početku priprema Partizana. Međutim, njegov povratak na teren bio bi od velike važnosti za ekipu, s obzirom na njegovu važnost u taktici i igri tima. Navijači sa nestrpljenjem iščekuju vesti o njegovom oporavku i nadaju se da će uskoro ponovo videti Majka u akciji.

Foto: Starsport

On je spreman za Evroligu: Ajzea Majk

S obzirom na veliku važnost svake pobede u Evroligi, trener i medicinski tim Partizana će pažljivo razmotriti da li je Majk spreman da zaigra protiv Baskonije. Velike su šanse da će se odlučiti da ga zadrže za naredni meč protiv Cibone u Beogradu, kako bi imao dovoljno vremena da se potpuno oporavi i vrati u formu.

Meč između Partizana i Baskonije zakazan je za 20:30 časova, a ljubitelji košarke moći će da prate prenos uživo na Telegraf.rs portalu. Očekuje se veliko interesovanje za ovaj meč, s obzirom na značajnost takmičenja i rivalstvo između ove dve ekipe.

Dakle, dok navijači sa nestrpljenjem iščekuju povratak Ajzee Majka na teren, Partizan se sprema za izazov protiv Baskonije, a ljubitelji košarke će imati priliku da meč prate uživo putem Telegraf.rs portala. Sve oči usmerene su ka povratku ovog talentovanog igrača i načinu na koji će ekipa reagovati na njegovu eventualnu reintegraciju u tim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading