NAPADNUT KOŠARKAŠ ZVEZDE: Sve se odigralo posle poraza od Splita

Autor:

Sport

07.10.2024

08:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amerikanac se požalio na Tviteru.

NAPADNUT KOŠARKAŠ ZVEZDE: Sve se odigralo posle poraza od Splita

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Splita sa 85:78 u trećem kolu AdmiralBet ABA lige, pa su sada na skoru 1-2 s obzirom na to da ih je na staru takmičenja savladao i Dubai. Međutim, to nije jedini problem po izabranike Janisa Sferopulosa, koji će sigurno biti pravi kada to bude najpotrebnije, kao što je to bio slučaj kada su zabeležili pobedu nad Parizom u gostima na startu Evrolige.

Republika

Foto: Starsport

Doživeo neprijatnost: Ajzea Kenan

Naime, iskusni novajlija u Zvezdi Ajzea Kenan, iako je odigrao solidno u poslednjem meču, se suočava sa visokim očekivanjima navijača. Nakon poraza, doživeo je dodatnu neprijatnost kada je neko pokušao da hakuje njegov nalog na Instagramu. Kenan je javno izrazio svoje zaprepašćenje ovim događajem, citirajući čuvenu rečenicu repera 50 Cent i postavljajući pitanje "Zašto ga psuju i vređaju".

- Dakle, neko je pokušao da mi hakuje Instagram nalog - napisao je Kenan i dodao čuvenu rečenicu repera.

 

 

Ipak, on je svestan da vremena za razmišljanje o ovim stvarima mimo košarke nema jer Zvezda već u sredu dočekuje Baskoniju u drugom kolu Evrolige. To su poručili i navijači i dali mu podršku.

- Eksplodiraćeš u sredu - napisao mu je jedan od navijača u komentaru.

Tato se ekipa već priprema za naredni meč protiv ekipe Baskonije u 2. kolu Evrolige. Ovo će biti prilika da se pokaže reakcija nakon niza loših rezultata i da se povrati poverenje navijača. S obzirom na izazove sa kojima se trenutno suočava, Crvena zvezda će morati da pronađe način da prevaziđe lošu formu i povrati poverenje navijača. Meč protiv Baskonije predstavlja priliku za novi početak i ispravak grešaka iz prethodnih mečeva. Svi u klubu se nadaju da će se situacija brzo popraviti i da će ekipa ponovo pokazati svoj pravi kvalitet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading