JAK UDARAC ZA FRANCUZE! Sferopulos prezadovoljan posle trijumfa - Pokazali smo karakter!

Autor:

Sport

04.10.2024

23:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobra utakmica.

JAK UDARAC ZA FRANCUZE! Sferopulos prezadovoljan posle trijumfa - Pokazali smo karakter!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde ostvarili su važnu pobedu na gostovanju u Parizu, nadmašivši svoje protivnike rezultatom 80:77 u prvom kolu Evrolige. Nakon meča, trener crveno-belih Janis Sferopulos izneo je svoje utiske, ističući karakter svojih igrača u ključnim momentima susreta.

- Mislim da smo pokazali karakter, igrali smo dobro, nismo paničili. Igrali smo dobro u napadu i u odbrani, smanjili smo razliku, a na kraju smo znali kako da kontorlišemo prednost i dođemo do pobede - istakao je Sferopulos.

Sferopulos je istakao značaj iskustva svojih igrača u ovakvim utakmicama, naglašavajući da su donošenje pravih odluka u odbrani i napadu bili od presudnog značaja.

- Iskustvo je odigralo važnu ulogu. Imamo igrače koji su imali mnogo mečeva u Evroligi, igrali su mnogo utakmica kao ovu. Donosili smo dobre odluke u odbrani i u napadu i to je bilo veoma važno - dodao je košarkaš.

Uzimajući u obzir dužinu sezone, Sferopulos je naglasio važnost zadržavanja fokusa i konstantnog ritma.

- Duga je sezona, dobro je kada krenete sa pobedom. Moramo da budemo fokusirani, da idemo utakmicu po utakmicu, kao što smo startovali, da tako i nastavimo - zaključlio je Sferopulos.

Crvena zvezda je ostvarila značajnu pobedu u prvom kolu Evrolige, a Sferopulosova analiza naglašava ključne elemente koji su doprineli ovom trijumfu. Sa iskusnim igračima i fokusom na kontinuitet, crveno-beli se nadaju uspešnoj sezoni u najelitnijem evropskom košarkaškom takmičenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading