KALINIĆ IMAO VAŽNU PORUKU: "Da ne bude ista priča kao na kraju prošle sezone!"

Autor:

Sport

04.10.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajna utakmica, Evroliga se vratila, intenzitet je tu - ističe Kalinić.

KALINIĆ IMAO VAŽNU PORUKU: "Da ne bude ista priča kao na kraju prošle sezone!"

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde započeli su učešće u novoj sezoni Evrolige, a prva prepreka bila je Pariz, novajlija koji je prošle takmičarske godine osvojio Evrokup. Tim sa Malog Kalemegdana je ostvario pobedu nad Parižanima  rezultatom 80:77 nakom dramatične završnice.

Nakon meča, Nikola Kalinić je dao izjavu o utakmici i protivniku. Istakao je da je ovo bila sjajna utakmica i da je Evroliga vratila svoj intenzitet. Pohvalio je energiju protivničkog tima i izrazio nadu da će Pariz pokazati da im je mesto u Evroligi. Takođe, istakao je da je drugo poluvreme za Zvezdu bilo mnogo bolje od prvog, te da je tim pronašao hemiju i efikasnost na obe strane terena.

- Sjajna utakmica, Evroliga se vratila, intenzitet je tu. Znali smo da će oni krenuti sa puno energije i da će hteti da pobede u prvom meču pred svojim navijačima. Igrali smo neverovatno u drugom poluvremenu, srećan sam zbog momaka. Svaka pobeda je važna. Da ne bude na kraju sezone opet priča 'eh, da smo dobili taj meč - rekao je Kalinić i nastavio:

- Ne znam, igrali su sjajno, ne znam da li mogu taj nivo da zadrže, mislim da mogu. Oni su novi, puni energije, igraju netipično, videćemo. Sjajan su tim, vodi ih Tijago Spliter, biće dobri - jasan je.

Kalinić je najavio naredne izazove za Crvenu zvezdu Meridianbet, ističući važnost održavanja kvalitetne igre i osvajanja novih pobeda. Naglasio je da je svaka pobeda važna i da tim ne sme da se opusti, posebno zbog narednih mečeva u ABA ligi i protiv ekipe Baskonije.

- U drugom delu smo našli hemiju, videli smo šta funkcioniše na obe strane terena, ne smem oda se opuštamo, prva je utakmica u sezoni. Imamo meč u ABA ligi, pa duel sa Baskonijom. Nadam se da ćemo nastaviti da igramo dobro i da ćemo i posle naredne utakmice imati skor 2-0 - poručio je Nikola Kalinić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading