PARTIZAN SKREĆE PAŽNJU SA PORAZA: Danas je poseban dan za sve grobare

Autor:

Sport

04.10.2024

00:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponoćno obraćanje posle Baskonije

PARTIZAN SKREĆE PAŽNJU SA PORAZA: Danas je poseban dan za sve grobare

Foto: KK Partizan

Košarkaši Partizana poraženi su od Baskonije na otvaranju Evrolige sa 88:82. Nova sezona i stare boljke crno-belih koji su ponovo, kao u nebrojano mnogo slučajeva u prethodnim sezonama, ostali bez pobede u poslednjoj četvrtini nakon što su vodili kroz gotovo čitav meč.

Posle svih izjava i obaveštenja, zvanični nalog KK Partizan se oglasio na društvenim mrežama i skrenuo pažnju sa poraza na činjenicu da je danas vrlo poseban datum za sve simpatizere crno-belih boja. Naime, današnji datum je 4. oktobar, dan na koji je osnovano JSD Partizan koje slavi 79. rođendan.

 

 

- Srećan rođendan svima koji crno-bele boje slave kao svoje - stoji u poruci upućenoj navijačima.

Podsetimo, što se tiče samog meča u Vitoriji, "parni valjak" je vodio posle prvog perioda, imao odlične procente šuta pre svega za tri, tandem Džons je zadavao ogromne muke Baskijcima koji su na veliku pauzu otišli sa -6, ali je tim stao u drugom poluvremenu.  Propast je krenula u trećoj deonici posle koje je domaćin već bio na -1. Gledali smo rezultatsku klackalicu sve do nekih dva minuta pre kraja, kada je Luvavu-Kabaro pogodio ključnu trojku i time praktično doneo prvu pobedu Lasovom sastavu ove sezone.

Nije baš bilo do procenata šuta, primili smo nekoliko odlučujućih poena... Moramo biti koncentrisani da se to ne bi događalo, to je naš problem. Svakako, čestitke Baskoniji na pobedi - rekao je Obradović po završetku duela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading