ISPALIO ZVEZDU, PA JOŠ I NALJUTIO DELIJE: Partizan će šokirati sve u Evroligi!

Autor:

Sport

03.10.2024

20:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije se dvoumio ni sekunde

ISPALIO ZVEZDU, PA JOŠ I NALJUTIO DELIJE: Partizan će šokirati sve u Evroligi!

Foto: Starsport

Nova sezona Evrolige počinje večeras, a pored Crvene zvezde i Partizana opet stoji veliki znak pitanja. Više ljubitelja košarke daje blagu prednost crno-belima, ali niko ne potcenjuje ni Sferopulosovu ekipu. Svoje mišljenje o sastavu večitih rivala posle Čime Monekea izneo je i, delijama dobro znan, Tornike Šengelija.

Već nekoliko prelaznih rokova su se nadali na Malom Kalemegdanu da bi jedna od najboljih "četvorki" na Starom kontinentu konačno mogla da zameni Bolonju Beogradom. Ali, i ovog leta se dogodilo isto - Zvezda ga je zvala, on je vagao i na kraju opet rekao - "Hvala na pozivu, ali ne". Navijači su izgubile strpljenje čekajući ga, pa je poslednjeg puta već "izgubio sav kredit" kod njih, a novom izjavom bi mogao i dodatno da ih razjari.

Naime, na pitanje ko bi mogao najviše da iznenadi u novoj sezoni Evrolige, Gruzin je odgovorio:

- Najveće iznenađenje? Partizan. Ne toliko iznenađenje, ali ali bi mogli da šokiraju mnoge.

Podsetimo, Partizan u ovim momentima započinje svoju novu sezonu u Evroligi u potpuno novom sastavu. LIVE blog meča iz Baskonije možete pratiti na ovom linku. Večeras će se ili promeniti ili potvrditi mišljenje dvojice prekaljenih asova, dok ćemo sutra u Parizu gledati Crvenu zvezdu i saznati da li bi ipak Sferopulosov tim mogao biti najveće iznenađenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading