PRIČAJ SRPSKI DA TE CEO DENVER RAZUME: Meloun pravi Jugoslaviju u timu

Autor:

Sport

02.10.2024

16:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Jokić ni ne mora da govori engleski.

PRIČAJ SRPSKI DA TE CEO DENVER RAZUME: Meloun pravi Jugoslaviju u timu

Foto: Tanjug/AP

Majk Meloun i Nikola Jokić

Košarkaši Denvera nalaze se u Abu Dabiju u sklopu projekta NBA Global Games koji je dao  veliku šansu gledaocima u ovom delu sveta da vide neke od najboljih asova, a klubovima mogućnost da se predstave novim tržištima. Tako će Nagetsi odigrati dva meča protiv Bostona 4. i 6. oktobra u Etihad Areni na Jas Ostrvu u Abu Dabiju, sa početkom od 18 časova po srednjoevropskom, odnosno 20 časova po lokalnom vremenu.

Lider tima biće Nikola Jokić, koji je predvodio ekipu do NBA titule prošle godine, ali će se puno očekivati i od novajlija. Reč je o Raselu Vestbruku i Dariju Šariću. Interesantno, dolaskom Šarića trener Majkl Meloun je nastavio pravljenje Jugoslavije u malom, a sada se i sam dotakao te teme. Naime, tu su od ranije Nikola Jokić, Vlatko Čančar i trener Ognjen Stojaković.

Republika

Foto: Printscreen/nuggets

Dobro se znaju: Jokić i Šarić

- Imamo baš veliku balkansku grupu. Oni se odlično poznaju godinama. Dario nam se priključio pre nekoliko dana, dobro mu ide. Ekipa ga odlično poznaje, igrali smo protiv njega, takmičili se, znaju kakav je igrač i sada možemo da vidimo kakav je čovek. Poštujemo ga jako, verujem da se oseća dobro, dobro prihvata sve ono čime ga "bombardujemo" kada su informacije u pitanju, siguran sam da će se dobro snaći do kraja - rekao je Meloun za Mozzart sport, pa se osvrnuo samo na Jokića:

- Nije se promenio, to je jedna od najfascinantnijih stvari kod njega. Trener sam mu već deset godina, prošli smo toliko toga zajedno. Tri puta bio je MVP, osvojio je srebro, pa bronzu sa reprezentacijom, bio MVP finala, šampion, dobijao je ugovore... I posle svega toga on je ostao isti. Nikad se nije promenio, to je ono što posebno cenim kod njega, jer tako nečim ne može da se pohvali svako. Posle slave kojom je zasut i uspesima koje je postigao, on je u srcu ostao isti Nikola Jokić koga znam od prvog dana. To je ono što posebno volim u vezi sa njim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading