DENVER ZAPREPAŠĆEN JOKIĆEM! Košarkaš promašio zakucavanje - Evo kakva je bila njegova reakcija!(VIDEO)

Autor:

Sport

28.09.2024

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uvek u centru pažnje.

DENVER ZAPREPAŠĆEN JOKIĆEM! Košarkaš promašio zakucavanje - Evo kakva je bila njegova reakcija!(VIDEO)

Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Sezona NBA lige se polako približava, a timovi su već počeli sa pripremama za nove izazove koji ih očekuju. Nakon što Denver Nagets nije uspeo da odbrani titulu šampiona, fokus ekipe je sada usmeren ka osvajanju drugog trofeja. Prvi trening ekipe u kampu otkrio je da igrači imaju visoku motivaciju i spremni su da ulože naporan rad kako bi ostvarili svoje ciljeve.

Na društvenim mrežama se pojavio snimak treninga na kojem su igrači pokazali svoje veštine i entuzijazam. Naravno, među njima se istakao i Nikola Jokić, čiji su hladni nastupi na terenu često pogrešno protumačeni. Međutim, ovaj snimak je još jednom pokazao da Jokić ima visok nivo angažovanja i reakcija na terenu, posebno kada je u pitanju njegova želja za uspehom.

Nakon osvajanja bronzane medalje na Olimpijskim igrama, Jokiću bi NBA prsten definitivno "legao kao kec na deset". Ipak, na treningu se desila jedna neobična situacija koja je privukla pažnju svih prisutnih. Na samom kraju snimka, Jokić je pokušao da zakuca loptu u koš, ali je promašio, izazvavši zaprepašćenje, a najviše svoje iznerviranosti.

Njegova urnebesna reakcija, urlik i kiseli osmeh su pokazali da čak i najboljima ponekad ne ide sve glatko, ali i da Jokić ima visoke standarde prema svom performansu na terenu.

Ovaj momenat je samo jedan od mnogobrojnih koji su obeležili trening Denver Nagetsa, a navijači sa nestrpljenjem očekuju početak nove NBA sezone, verujući da će njihov tim ponovo biti u samom vrhu takmičenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading