OBOREN REKOD NA AUKCIJI, OVAJ DRES VREDI MILIONE! Lebronov srednjoškolski suvenir prodat za rekordnu cifru!

Autor:

Sport

30.09.2024

16:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zavrteće vam se u glavi od ove sume.

OBOREN REKOD NA AUKCIJI, OVAJ DRES VREDI MILIONE! Lebronov srednjoškolski suvenir prodat za rekordnu cifru!

Foto: www.profimedia.rs

Dres koji je Lebron Džejms nosio kao srednjoškolac postao je deo istorije nakon što je prodat po rekordnoj ceni od 1.300.000 dolara. Ovaj zeleni dres iz škole "St. Vincent-St. Mary", koji je bio u centru pažnje kao naslovna slika "Sports Illustrated-a" 2002. godine, privukao je veliku pažnju kolekcionara širom sveta.

U ovom dresu, Lebron je ostvario neverovatnih 32 poena u toku jedne utakmice tokom svoje poslednje srednjoškolske sezone. Ova utakmica je značajno obeležila početak njegovog putovanja ka NBA ligi, predstavljajući ključni trenutak u karijeri jednog od najvećih košarkaša današnjice.

Aukcija, koju je organizovala poznata kuća "Julien's Auctions" iz Beverli Hilsa, privukla je ogromnu pažnju javnosti i kolekcionara. Ovo nije prvi put da je dres Lebrona Džejmsa prodat na aukciji, ali je definitivno postavljanje novog rekorda u ceni, što samo potvrđuje koliko je ova sportska memorabilija cenjena među ljubiteljima košarke i kolekcionarima.

Lebron Džejms je ne samo jedan od najpoznatijih košarkaša današnjice, već i ikona sportske kulture. Njegov uticaj se proteže daleko van terena, a ova aukcija je još jedan dokaz koliko njegov doprinos svetu sporta i košarke ostaje neizbrisiv.

Prodaja Lebron Džejms-ovog srednjoškolskog dresa za rekordnu cifru od 1.300.000 dolara predstavlja ne samo istorijski trenutak za svet sportske memorabilije, već i podsećanje na početak legendarne karijere jednog od najvećih košarkaša današnjice. Ova aukcija je još jednom istakla neizmernu vrednost koju ljubitelji sporta pridaju uspomenama koje simbolizuju ključne trenutke u karijeri njihovih omiljenih sportista.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading