PROBLEMATIČNI LESOR OPET U SUKOBU SA CRVENO-BELIMA: Nije do navijača, do igrača je (VIDEO)

Autor:

Sport

29.09.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stalno neki skandali sa njim

PROBLEMATIČNI LESOR OPET U SUKOBU SA CRVENO-BELIMA: Nije do navijača, do igrača je (VIDEO)

Foto: YouTube.com/printscreen/Euroleague

Košarkaši Olimpijakosa osvojili su grčki Superkup pobedom nad najvećim rivalom Panatinaikosom u finalu - 86:85. Fenomenalan meč prepun uzbuđenja odigran je na Rodosu, a na kraju je samo pola koša odlučilo pobednika. I treba reći zasluženo, budući da su Pirejci bili tim koji je imao prednost tokom većeg dela meča. Ušli su bolje i vodili posle prve četvrtine, da bi do poluvremena povisili tu prednost na +7. 

Onda se PAO probudio, krenuo je rolerkoster, ali je Olimpijakos ipak zahvaljujući Vezenkovu i na pauzu posle treće četvrtine otišao sa viškom koji je, ispostaviće se, bio isti i na kraju utakmice. A nije taj poraz lako pao igračima iz sastava šampiona Evrope, pre svih Matijasu Lesoru.

Osim što je dao 11 poena, uhvatio osam skokova i podelio dve asistencije, Francuz je pažnju privukao i sukobom sa navijačima Olimpijakosa posle meča. Lesor je u jednom trenutku otišao do dela tribine gde su se nalazile pristalice pobedničkog tima (iza klupe Panatinaikosa), razmenjivale su se verovatno grube reči i uvrede, ali do fizičkog sukoba nije došlo. Nije ovo prvi put da Lesor ulazi u sukob sa pristalicama protivničkog kluba, kako u Grčkoj, tako i u Srbiji, poznat je po tome da često ne ume da kontroliše svoje emocije.

Podsetimo, što se tiče poena, Vezenkov je susret završio sa 20 postignutih poena, četiri skoka i asistencijom. Filip Petrušev je brojao do 18, dok je poen više ubacio i Tajler Dorsi.

Sa druge strane, Grigonis je ubacio 19, a Slukas poen manje, dok su još dvocifreni bili Grant, Lesor i Nan

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading