SFEROPULOS OTKRIO PLAN PRED MORNAR! Evo šta očekuje od svojih igrača

Autor:

Sport

27.09.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli jure prvu pobedu u regionalnom šampionatu

SFEROPULOS OTKRIO PLAN PRED MORNAR! Evo šta očekuje od svojih igrača

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde u drugom kolu AdmiralBet ABA lige dočekuju ekipu Mornara, želeći da poprave utisak nakon iznenađujućeg poraza od Dubaija u prvom kolu.

Trener crveno-belih Janis Sferopulos istakao je da je ekipa spremna i da očekuje dobru utakmicu.

- Očekuje nas prva utakmica na domaćem terenu, želimo da odigramo dobro i ostavimo pozitivan utisak. Tek je početak sezone, želimo da uspostavimo sistem igre za koji se nadamo da će nam doneti pobedu. Izuzetno poštujemo sutrašnjeg protivnika i u skladu sa tim se i spremamo - izjavio je šef stručnog štaba crveno-belih.

Foto: Republika.rs

Neće biti potcenjivanja protivnika

 

Ekipa je trenirala u punom sastavu, svi su spremni za meč, a trener će neposredno pred meč odlučiti ko će istrčati na parket.

Svoja očekivanja o sutrašnjem meči izneo je i krilni igrač Zvezde Dejan Davidovac.

- Spremni smo, želimo da odigramo dobru utakmicu i na najbolji mogući način započnemo sezonu pred našom publikom. Ekipu Mornara jako cenimo, izmenili su sastav i trebaće im određeno vreme da se uigraju. Njihov poraz u prvom kolu nije najbolji odraz njihovog kvaliteta i taj rezultat ne bi smeo da nas zavara. Pobedom nad Mornarom bismo napravili sjajan uvod pred gostovanje Parizu i zato pozivam naše navijače da ispune halu i da nam pomognu da to i ostvarimo - zaključio je Davidovac.

Navijači svakako sa nestrpljenjem očekuju prvi meč u sezoni, a igrači će biti silno motivisani da započnu sezonu pred njima na pravi način, kako bi pred naredne mečeve stvorili pozitivnu atmosferu u ekipi.

Nakon Pariza, crveno-beli gostuju ekipi Splita, a nakon toga ih očekuje teško gostovanje u Evroligi ekipi Baskonije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading