STRAHINJA JOKIĆ IMAO PROBLEME SA ZAKONOM I RANIJE: Nikolin brat bio osumnjičen zbog MONSTRUOZNOG dela!

Autor:

Sport

22.08.2024

18:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokantno!

STRAHINJA JOKIĆ IMAO PROBLEME SA ZAKONOM I RANIJE: Nikolin brat bio osumnjičen zbog MONSTRUOZNOG dela!

Foto: Tanjug/AP

Nikola i Strahinja Jokić

Strahinja Jokić, brat najboljeg košarkaša na svetu Nikole, optužen je za napad trećeg stepena, nakon što je na društvenim mrežama postao viralan video na kojem se vidi kako udara čoveka u lice tokom utakmice protiv Los Anđeles Lejkersa.

Osim nedavnog incidenta, Strahinja Jokić je 2019. godine imao problema sa zakonom zbog sumnji u nasilničko ponašanje prema ženskoj osobi. Ovi događaji bacaju senku na javni imidž porodice Jokić, koja je inače poznata po podršci koju pruža svojim članovima.

Foto: www.profimedia.rs

Strahinja Jokić

Miško Ražnatović, Nikolin agent, istakao je značaj podrške porodice Jokić u Nikolinom životu. Porodica Jokić opisana je kao veoma stabilna i tradicionalna srpska porodica koja je pružala snažnu podršku svojoj deci. Ražnatović je istakao da je Strahinja, stariji brat, imao važnu ulogu u Nikolinim odlukama i bio ključan faktor u mnogim situacijama.

- Kada smo prvi put uspostavili kontakt, otišao sam u Sombor, našao porodicu igrača i pričao sa njima. Ta porodica je sjajna, veoma stabilna, staromodna srpska porodica, koja zaista veoma dobro brine o deci. Bili su veoma srećni zato što je tako velika agencija zaintresovana za klinca koji, uzgred rečeno, nikad nije bio na treningu prvog tima. I prihvatili su da pristupe agenciji, ali hteli su da mene vide. Dva dana kasnije su došli, razgovarali smo, stvorila se veoma dobra hemija. Posebno kada je u pitanju Strahinja, njegov stariji brat, on je bio tu. U tom momentu je bio veoma važan za tu odluku i za mnoge druge odluke. I u Srbiji mu je veoma pomogao da pomogne to što jeste, a bilo je veoma teško - rekao je Miško tada.

Nikola je u jednom od intervjua rekao za brata da voli da igra košarku, ali da ne voli da gubi.

- Strahinja igra košarku, nije tako talentovan, ali mrzi da gubi - naveo je MVP.

Pored Strahinje, Nikola Jokić ima još jednog starijeg brata, Nemanju Jokića, koji je takođe poznat javnosti. Nemanja je postao tema interesovanja medija zbog svoje veze sa Afroamerikankom po imenu Šenon, ali ova veza nije dugo trajala. Nemanja se kasnije pojavio u javnosti sa novom partnerkom čiji identitet nije poznat javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading