FATALNA SKARLET OSVOJILA DURENTA! NBA košarkaš odlepio na holivodsku ZVEZDU - "Popiću VODU u kojoj se KUPAŠ!" (FOTO)

Autor:

Sport

21.08.2024

19:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čak je potvrdio i drugi put!

FATALNA SKARLET OSVOJILA DURENTA! NBA košarkaš odlepio na holivodsku ZVEZDU - "Popiću VODU u kojoj se KUPAŠ!" (FOTO)

Foto: Tanjug/AP, Printscreen/Youtube

Pojavom interneta i društvenih mreža, sportisti širom sveta sve više koriste ove platforme kako bi se približili svojim fanovima i izneli svoje stavove. Američki sportisti, kao što je NBA košarkaš Kevin Durent, ističu se kao jedni od najaktivnijih na društvenim mrežama. Durent je, između ostalog, tokom Olimpijskih igara u Parizu, ušao u raspravu sa navijačima Denver Nagetsa koji su podržavali Srbiju, posebno igrača Nikolu Jokića, u duelu sa Sjedinjenim Američkim Državama.

Jedan od najpoznatijih tvitova koji je privukao pažnju javnosti bio je onaj Kevena Durenta iz 2011. godine, u kojem je izjavio da bi pio vodu iz kade u kojoj se kupala glumica Skarlet Johanson.

- Skarlet Johanson, popiću vodu u kojoj se kupaš - napisao je Durent. 

Ova izjava izazvala je različite reakcije, uključujući i negativnu reakciju same glumice. Interesantno je da se Durent kasnije nije predomislio, već je nakon nekoliko godina ponovio svoju izjavu.

Kevin Durent je bio jedan od najboljih igrača SAD na Olimpijskim igrama u Parizu. Posebno se istakao u meču protiv Srbije u grupnoj fazi, postigavši 23 poena i značajno doprinoseći pobedi svoje ekipe. Sjedinjene Američke Države su kasnije osvojile zlatnu medalju, a u polufinalu su pobedili upravo Srbiju.

Osim sportskih dostignuća, Durentova aktivnost na društvenim mrežama dodatno je istakla njegovu prisutnost u javnosti i među navijačima širom sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading