JOKIĆ ODBIO OBOŽAVATELJKU! Košarkaš ima druge PRIORITETE, pa je ODBRUSIO "NEMOJTE MOLIM VAS"! (VIDEO)

Autor:

Sport

18.08.2024

20:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok su jedni plakali od smeha, druge je ostavio u šoku..

JOKIĆ ODBIO OBOŽAVATELJKU! Košarkaš ima druge PRIORITETE, pa je ODBRUSIO "NEMOJTE MOLIM VAS"! (VIDEO)

Foto: Starsport

Atmosferu za nezaborav priredili su navijači Srbije, koji su u ogromnom broju došli ispred legendarnog balkona da pozdrave srpske osvajače medalja na 33. Olimpijskim igrama u Parizu.

Očekivano, najveću pažnju domaćih, ali i stranih ljubitelja sporta i medija, privukla je reakcija okupljenih kada su se na balkonu pojavili Novak Đoković i Nikola Jokić. Asu Denvera uzvikivalo se "MVP, MVP, MVP", što je čak i kod njega, poznatog po smirenosti, izazvalo osmeh i emocije.

Obožavaoci su strpljivo čekali u dugim redovima kako bi se slikali sa svojim sportskim herojima. Međutim, Nikola Jokić nije bio toliko raspoložen za slikanje nakon dugog dana.

- Jao, nemojte ljudi, ne mogu, slikao sam se 450 puta - rekao je Nikola Jokić u svom stilu.

Ipak, to nije umanjilo entuzijazam prisutnih, koji su se i dalje trudili da dobiju barem jedan trenutak blizine sa svojim idolima.

Takođe, Novak Đoković je, kao i uvek, pokazao svoju otvorenost prema fanovima, te se zadržao nešto duže kako bi ispunio njihove želje za zajedničkim fotografijama i autogramima. Osim toga, posebno dirljiv trenutak nastao je kada su se navijači setili da skandiraju imena svih sportista, čime su pokazali da su svi jednako važni, bez obzira na broj osvojenih medalja.

Svečana atmosfera bila je upotpunjena i zvucima trubača, koji su svojim izvedbama dodatno podigli euforiju među okupljenima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading