NIKO NE PARTIJA BOLJE OD NIKOLE JOKIĆA! Ameri ne mogu ČUDOM DA SE NAČUDE kad vide kako se MVP veseli

Autor:

Sport

16.08.2024

09:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

A on peva: "Prokleta je Amerika"

NIKO NE PARTIJA BOLJE OD NIKOLE JOKIĆA! Ameri ne mogu ČUDOM DA SE NAČUDE kad vide kako se MVP veseli

Foto: Printscreen

Nakon napornih Olimpijskih igara gde je (nenamerno) bio najbolji u svemu, srpski košarkaš Nikola Jokić pronašao je vreme za opuštanje na svadbi svog nekadašnjeg saigrača Nemanje Dangubića. Njih dvojica su zajedno igrali za Megu, a sada su se ponovo okupili kako bi proslavili ovaj poseban trenutak.

Na svadbi popularnog Dange i odbojkašice Katarine Lazović, Jokić je bio jedan od mnogobrojnih sportskih zvanica. Snimci sa društvenih mreža pokazuju da se Nikola itekako dobro proveo, pa čak i napravio svoj mali šou. U jednom trenutku, popeo se na stolicu i oduševio prisutne svojim raspoloženjem. 

Jokara je, baš kao što je to bio slučaj i na proslavi u Parizu, "najluđi" bio kada je krenula pesma "Prokleta je Amerika", barem od onih snimaka koje smo mi mogli da vidimo.

Gledaju to sve Ameri, brzo se šire društvenim mrežama videi na kojima se nalazi MVP, a sve im je simpatičnije dok gledaju Jokića. Mnogi zaključuju kako je on super tip, da ima svoj mali krug ljudi pred kojima je opušten, ali su sada doznali da ume dobro i da "partija".

- Da budemo iskreni. Niko ne partija bolje od Nikole Jokića

- Ovaj čovek se ne šali na svom odmoru

- Treba da se kandiduje za predsednika čim završi karrijeru

- Jokić živi svoj najbolji život

- Provešće odmor jedući i pijući, a onda će da dođe u NBA i lagano ubaci tripl-dabl - bili su samo neki od pozitivnih komentara ispod novog Jokićevog urnebesnog videa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading