NJEGOVE PARTIJE NA OI SE PREPIRČAVAJU: Partizan blizu dogovora sa brutalnim pojačanjem! Žocova je poslednja!

Autor:

Sport

08.08.2024

17:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli prave paklenu ekipu za narednu sezonu.

NJEGOVE PARTIJE NA OI SE PREPIRČAVAJU: Partizan blizu dogovora sa brutalnim pojačanjem! Žocova je poslednja!

Foto: Starsport

Dok navijači Partizana i dalje diskutuju o mogućem odlasku Džejmsa Nanelija, još veća dilema se javlja u vezi sa povratkom Bruna Kabokla. Brazilac je napustio ekipu pre isteka prošle sezone, ali sada izražava želju za ponovnim angažmanom u klubu. Nakon impresivnih nastupa na Olimpijskim igrama, čini se da postoji realna šansa da Kaboklo ostane u Beogradu, iako je već bio blizu potpisa za novi klub.

Konačnu odluku o tome da li će Bruno Kaboklo ostati u Partizanu ili će krenuti u potragu za novom sredinom doneće iskusni trener Željko Obradović, prema saznanjima "Mozzart Sporta". Obradović će sigurno uzeti u obzir impresivne brojke koje je Kaboklo ostvario na Olimpijskim igrama, posebno utakmice protiv Japana i reprezentacije Sjedinjenih Američkih Država, gde je postigao 33 odnosno 30 poena.

Foto: twitter kk partizan

Bruno Kaboklo

Međutim, pored sjajnih igara na Olimpijskim igrama, Obradović će takođe morati da uzme u obzir i detalje sa kraja prošle sezone kada je Kaboklo napustio ekipu. Njegovo samovoljno napuštanje tima sigurno će biti bitan faktor prilikom donošenja konačne odluke.

Dakle, dok navijači Partizana i dalje željno iščekuju konačnu odluku o budućnosti Džejmsa Nanelija, dilema oko Bruna Kabokla postaje sve zanimljivija i neizvesnija. Da li će Brazilac ostati u Partizanu ili će krenuti u potragu za novom sredinom, ostaje da sačekamo i vidimo šta će prevagnuti u konačnoj odluci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading