POMOZI BOŽE JOŠ OVAJ PUT DA KEVINA DURENTA NE KRENE ŠUT: Kucnuo je čas, nema nazad!

Autor:

Sport

08.08.2024

16:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje nas pravi spektakl!

POMOZI BOŽE JOŠ OVAJ PUT DA KEVINA DURENTA NE KRENE ŠUT: Kucnuo je čas, nema nazad!

Foto: Starsport

Reprezentacije Srbije i Sjedinjenih Američkih Država odigraće novi košarkaški klasik, treći u poslednjih mesec dana u okviru polufinala Olimpijskih igara u Parizu od 21 čas. Ovo je prilika da se još jednom svedoči čuvenom rivalstvu između ove dve selekcije, koje je već obeležilo istoriju ovog sporta.

Ovo je za izabranike Svetislava Pešića najteži ispit na turniru, čak veći od finala, Mundobasketa, kad smo bili poraženi od Nemaca. Vreme je da naši momci pokažu od čega su satkani i da smo stvarno zemlja košarke i sila u ovom sportu. Naravno, da bi se došlo do medalje, mora da se pobeđuju najbolji, pa tako i večeras moraju da padnu Amerikanci, koji su bili burtalni do sada. 

Foto: Starsport

Srbija - SAD

Ono što je najvažnije jeste da se zaustavi Kevin Durent, koji ima neverovatnu motivaciju kada igra protiv Srbije i da ga ne krene šut za tri kao prošlog puta. Zna Pešić, stari lisac, kako da igra protiv Amerikanaca, već ih je pobedio 2002. u četvrtfinalu Indijanapolisa. Istina, dosta je prošlo, sve se izmenilo od tada, ali se ta legendarna pobeda još pamti. 

''Orlovi'', ajmo svi kao jedan i uz dobru i čvrstu igru možemo do pobede. Ono što nikako ne smemo jeste da imamo respket preman njima, ne smemo da se plašimo, već samo hrabro i čvrsto. Imaju Jokić, Bogdan, Micić i ostali formulu za pobedu, samo treba da se dobro organizuju. Ovo je velika prilika da se dokaže ova generacija i pobedi konačno taj drim-tim, koji jeste moćan, ali i mi imamo jak tim, svoj drim-tim. Ajmo, momci. kucnuo je čas, pošaljite Amere kući, pa da se borimo za zlato.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading