ZVEZDA LEJKERSA LUMPOVALA U NOĆNOM KLUBU U BEOGRADU! Sa ovom lepoticom je proveo VEČE

Autor:

Sport

21.07.2024

15:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dopala mu se prestonica Srbije.

ZVEZDA LEJKERSA LUMPOVALA U NOĆNOM KLUBU U BEOGRADU! Sa ovom lepoticom je proveo VEČE

Foto: www.profimedia.rs

LA Lejkersi protiv Denvera

Japanski košarkaš Rui Hačimura, poznata zvezda Los Anđeles Lejkersa, bio je viđen u subotu veče u jednom poznatom beogradskom lokalu Lafayette, gde je u društvu jedne devojke uživao u noćnom provodu. Hačimura je posetio ovaj prestonički lokal dok je boravio u Srbiji sa reprezentacijom Japana, koja se priprema za prijateljski meč sa Srbijom.

 

 

Rui Hačimura, koji je nedavno napunio 26 godina, stigao je u Sjedinjene Američke Države 2016. godine kako bi pohađao Univerzitet Gonzaga. Nakon uspešnog univerzitetskog puta, Hačimura je izabran kao deveti pik od strane Vašington Vizardsa 2019. godine. Od 2023. godine, Hačimura je član Los Anđeles Lejkersa, sa kojim je osvojio NBA Kup prošle zime.

Foto: www.profimedia.rs

Rui Haičmura

Jedan od najzapaženijih momenata u karijeri Rui Hačimure bio je meč protiv Jute, kada je ubacio impresivnih 36 poena, postavši tako rekord karijere. Prosečno, Hačimura beleži 13.6 poena po meču, ističući se svojom izuzetnom sportskom veštinom i doprinosom timu.

Takođe, ovaj sjajni košarkaš nije uspeo da pomogne Lejkersima da budu bolji od Jokićevog Denvera u polufinalu Zapadne Konferencije NBA lige. BIće zanimljivo videti ponovni susret Hačimure i Jokića u Beogradskoj areni kada se selekcije Srbije i Japanu budu sastale. Sasvim sigurno će njih dvojica biti u centru pažnje.

Rui Hačimura je svojom posetom Beogradu privukao pažnju javnosti, dok su njegove sportske i van terenske aktivnosti izazvale interesovanje širom sveta. Očekuje se da će njegova karijera i dalje privlačiti pažnju ljubitelja košarke, kako u Srbiji, tako i širom sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading