TEK ŠTO JE POTPISAO! Bivši košarkaš Partizana TREJDOVAN u NBA!

Autor:

Sport

20.07.2024

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred velikim izazovima.

TEK ŠTO JE POTPISAO! Bivši košarkaš Partizana TREJDOVAN u NBA!

Foto: Starsport

Klub iz Tenesija je nedavno izvršio trejd sa Netsima, koji je rezultirao dolaskom Mamadija Dijakitea i prava na bivšeg košarkaša Crvene zvezde i Partizana, Nemanje Dangubića, u zamenu za Zaira Vilijamsa, desetog pika sa Drafta iz 2021. godine, kao i pika druge runde za 2030. godinu.

Nemanja Dangubić je 2014. godine izabran na Draftu od strane Filadelfija Seventisiksersa, ali su njegova prava iste noći trejdovana u San Antonio. Nakon toga, 2019. godine, Dangubićeva prava su završila u Bruklinu, pre nego što su sada prešla u Memfis kao deo ovog trejda.

Nekadašnji igrač večitih rivala je prethodne dve godine proveo u Grčkoj, gde je nastupao za Promiteas i Peristeri, pre nego što je nedavno potpisao za novog člana AdmiralBet ABA lige, Dubai.

Republika

Foto: Starsport

Nemanja Dangubić

Uskoro bi, ipak, mogao da se otisne "preko bare", a njegov dolazak u ekipu iz Tenesija sigurno će uneti novu dinamiku u ovaj tim. Dangubićev trejd je izazvao dosta pažnje u NBA krugovima, posebno zbog dolaska mladog igrača poput Vilijamsa u Tenesi, ali i zbog povratka Dangubića u Sjedinjene Američke Države.

Podsetimo, Nemanja je tokom karijere nastupao za Hemofarm, Megu, Crvenu zvezdu, minhenski Bajern, španski Estudijantes i Partizan, pre nego što se otisnuo put zemlje Helena i kasnijeg parafa za klub iz Emirata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading