KVARITE MI RASPOLOŽENJE I DOSADNI STE! Selektor Pešić ZAGRMEO O JOKIĆU: Voleo bih, kao što bi i on voleo, da pričate o EKIPI!

Autor:

Sport

12.06.2024

14:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kariju smeta potenciranje najboljeg košarkaša sveta.

KVARITE MI RASPOLOŽENJE I DOSADNI STE! Selektor Pešić ZAGRMEO O JOKIĆU: Voleo bih, kao što bi i on voleo, da pričate o EKIPI!

Foto: Starsport

Danas, na Univerzitetu u Nišu, selektor košarkaške reprezentacije Srbije, Svetislav Pešić, primio je počasni doktorat, čime je postao prvi sportski radnik sa ovim zvanjem na niškom Univerzitetu. Međutim, umesto ove značajne vesti, svi su se fokusirali na pitanje vezano za Nikolu Jokića i njegovo eventualno učešće u reprezentaciji.

Nakon ceremonije, selektor Pešić je stao pred novinare, gde je umesto pitanja o počasnom doktoratu, dobio pitanje o Jokiću. Na pitanje da li brine da će se Nikola Jokić odazvati pozivu u nacionalni tim, s obzirom da se nalazi na širem spisku, Pešić je odgovorio:

"To je proces koji se dešava od kada sam došao. Svi igrači koji mogu da unaprede uspeh reprezentacije su na spisku i u svakodnevnoj komunikaciji sa nama. Naravno, to što se vi pre svega bavite Nikolom Jokićem, to je vaš problem. Ne govorim o  Nikoli kao ličnosti i igraču", rekao je Pešić i dodao:

Foto: KSS

 

"Voleo bih, kao što bi i on voleo da počnete da pričate o ekipi. Ovo jedino u Srbiji može da se desi, ovo je jedna lepa svečanost, molim vas da mi ne kvarite raspoloženje".

Osim Jokića, kandidati su: Vasilije Micić, Aleksej Pokuševski, Bogdan Bogdanović, Nikola Jović, Vladimir Lučić, Marko Gudurić, Vanja Marinković, Ognjen Dobrić, Filip Petrušev, Nikola Milutinov, Dušan Ristić, Aleksa Avramović, Ognjen Jaramaz, Dejan Davidovac i Uroš Plavšić.

Rivali u grupi C na Olimpijskim igrama u Parizu biće Sjedinjene Američke Države, Južni Sudan i pobednik kvalifikacionog turnira u Portoriku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading