VELIKI PROBLEM ZA DALAS: Luka Dončić ne može da nastupi u drugoj finalnoj utakmici NBA lige!

Autor:

Sport

09.06.2024

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slovenac ima problem sa povredom.

VELIKI PROBLEM ZA DALAS: Luka Dončić ne može da nastupi u drugoj finalnoj utakmici NBA lige!

Foto: www.profimedia.rs

Slovenački košarkaš Luka Dončić, jedan od najboljih igrača u NBA ligi, trenutno se nalazi pod znakom pitanja zbog povrede, prenosi ESPN. Ova vest mogla bi da predstavlja veliki udarac za njegov tim Dallas Maverickse, koji su nedavno pretrpeli poraz u prvoj utakmici. Prema informacijama ESPN-a, Dončić je povredio grudni koš nakon što se već mučio sa povredama kolena i levog zgloba, koje su ga pratile tokom većeg dela plejofa.

Luka Dončić je već nekoliko puta bio označen kao "upitan" zbog povrede, ali je svaki put uspeo da istrči na teren i pruži sjajne partije. Tokom plej-ofa, Dončić je ostvario impresivne statističke podatke, beležeći 519 poena, 174 skoka i 151 asistenciju. U prvom meču između ove dve ekipe, Dončić je bio najbolji igrač sa 30 postignutih poena i 10 skokova, ali njegova ekipa ipak je doživela ubedljiv poraz. Sada je pitanje da li će Dončić biti spreman za drugi meč.

Nedoumica oko Dončićevog zdravstvenog stanja baca senku neizvesnosti nad tim iz Dalasa, dok se navijači i stručni štab nadaju da će mladi košarkaš uspeti da se oporavi na vreme za naredni meč.

Nakon što je Boston trijumfovao u prvom meču, drugi susret finala NBA lige između Dalas Maveriksa i Boston Seltiksa zakazan je za ponedeljak sa početkom od 2 sata ujutru u TD Gardenu. Ova utakmica će biti od presudnog značaja za oba tima, a eventualni izostanak Dončića predstavljao bi značajan hendikep za ekipu iz Teksasa. Svi ljubitelji košarke sa nestrpljenjem iščekuju ishod ovog susreta, uz nadu da će Luka Dončić uspeti da se oporavi i doprinese svojoj ekipi u borbi za titulu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading