DETALJI BRUKE U ARENI: ŠRAFOVI u glavu i PSOVANJE DECE, Zvezda neće nastaviti ako se HALA NE ISPRAZNI!

Autor:

Sport

05.06.2024

21:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prekid na drugom meču finala.

DETALJI BRUKE U ARENI: ŠRAFOVI u glavu i PSOVANJE DECE, Zvezda neće nastaviti ako se HALA NE ISPRAZNI!

Foto: Starsport

Partizan i Zvezda igraju drugi meč finala Superlige u košarci, a utakmica je prekinuta zbog skandala koji su izazvali navijači domaćih.

Oni su pri dvocifrenom vođstvu svog tima brutalno vređali igrače i upravu večitog rivala, pa je sudija bio prinuđen da prekine duel. Crveno-beli su, naime, otišli u svlačionicu nakon što su "grobari" vređali suprugu predsednika Zvezde Nebojše Čovića, kao i lepše polovine košarkaša Nemanje Nedovića, Miloša Teodosića.

Kako saznajemo, to nije bilo sve što se sramotnog asortimana "grobara" na ovom meču tiče. Košarkaši Zvezde prošli su pravu golgotu od klupe do tunela koji vodi u svlačionicu. Neki od njih u glavu i telo pogođeni su šrafovima i zavrtnjima, odnosno flašama vode. 

Nisu domaće pristalice birale način da vređaju goste, pa su im psovali i decu. Iz KK Crvena zvezda, kako saznajemo, traže da se isprazni dvorana inače neće nastaviti meč.

Neki od mogućih epiloga ovog skandala, a kako se priča s lica meste, jesu da se meč nastavi sutra pred praznim tribinama. Navodno, Partizanu se ne sviđa takva opcija, kao ni prva na kojoj insistira Zvezda, pa najavljuju da neće igrati ukoliko se dvorana isprazni.

Crvena zvezda ima prednost u pobedama jer je slavila u prvoj utakmici 89:88 u Pioniru. Finalna serija igra se do dve pobede, a crveno-beli su poslednjih sedam večitih derbija zaredom dobili.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading