NIKAD EMOTIVNIJI JAGO! Košarkaš Zvezde OBJAVIO moćnu sliku! "Život je TAKAV"...

Autor:

Sport

07.06.2024

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brazilac osvojio trofej sa crveno-belima.

NIKAD EMOTIVNIJI JAGO! Košarkaš Zvezde OBJAVIO moćnu sliku! "Život je TAKAV"...

Foto: instagram.com/yagomateus02

Brazilski košarkaš Jago dos Santos Mateus, plejmejker Crvene zvezde i nacionalnog tima svoje države, nedavno je podelio emotivnu objavu na društvenim mrežama.

Nakon povrede koju je doživeo na prvoj utakmici finala Superlige Srbije, uspeo je da bude deo pobedničke ekipe.

Ovaj trofej, osvojen u crveno-belom dresu, jasno pokazuje koliko mu znači, a to je ilustrovao objavom u kojoj je istakao:

Foto: printscreen/instagram

 

- Život je takav, nekada dobar i nekada loš, ali kada pronađemo svoj dom, stvari postaju mnogo lepše - uz dodatak snimka Andreja Kostića kako drži njegovu sliku prilikom dodele pehara i medalja.

Jago dos Santos stigao je na Mali Kalemegdan minulog leta, a za kratko vreme postao je ključna figura u ekipi Crvene zvezde.

Sa osvojenim Kupom Radivoja Koraća, AdmiralBet ABA ligom i Superligom Srbije, jasno je dao do znanja da bi voleo da ostane u klubu.

Takođe, proglašen je za najkorisnijeg igrača finala regionalnog šampionata, a njegovo iskustvo iz igranja za brazilske klubove Paulistano i Flamengo, kao i bundesligaša Ulm, uz dokazanog stalnog člana reprezentacije Brazila, dodatno su doprineli njegovom značaju unutar tima.

Crvena zvezda je, podsetimo, posle osvojenog Kupa Radivoja Koraća, podigla trofeje u AdmiralBet ABA ligi i Superligi Srbije, potvrdivši dominaciju nad večitim rivalom Partizanom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading