"BOMBA"! U PARTIZAN STIŽE ISKUSNI PLEJMEJKER?! Ipak se ima novca?

Autor:

Sport

28.05.2024

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijan tvrdi da je blizu.

"BOMBA"! U PARTIZAN STIŽE ISKUSNI PLEJMEJKER?! Ipak se ima novca?

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana doživeli su pomalo šokantan poraz u drugoj utakmici polufinalne serije Košarkaške lige Srbije, gde je domaćin, ekipa Mege ostvarila pobedu rezultatom 92:88 i tako izborila majstoricu koja će se odigrati u Pioniru, zbog zauzetosti Arene.

I dok izrevoltirani grobari izražavaju nezadovoljstvo zbog loše forme u kojoj se nalaze njihovi miljenici u smiraju sezone, pojavila se jedna vest koja bi na kratko mogla da im skrene misli.

I to kakva! Prema informacijama poznatog košarkaškog novinara Matea Andreanija, postoji velika mogućnost da Partizan potpiše ugovor sa Krisom Džonsom, trenutnim plejmejkerom Valensije. Ovo bi moglo da bude značajno pojačanje za tim, budući da je Amerikanac ove sezone u prvom meču protiv crno-belih bio najefikasniji pojedinac svog tima sa 14 poena, dok je prosečno u Evroligi ubacivao 12,7 poena.

- Partizan i Kris Džons su veoma blizu dogovora, rečeno mi je - napisao je Mateo Andrijani na svom "X" profilu.

Taj igrač se već nedavno dovodio u vezu sa crno-belima, ali se ubrzo nakon toga pojavila informacija da su njegovi finansijski zahtevi visoki, kao i da iz Humske ne mogu da isplate otkupnu klauzulu koja je prevelika. Da li je ipak došlo do dogovora i usaglašenja dve strane ostaje da vidimo.

Podsetimo, dok navijači iščekuju vesti o pojačanjima, najveći fokus kluba je trenutno na završnici Superlige Srbije i revanš meču protiv Mege koji će crno-beli igrati u hali Pionir. Naime, od 1. juna se u Areni održava MMA događaj, Ahilej FNC 17, pa je jasno da zbog preuređenja hale košarka neće moći da se igra veče pre. Zbog toga je izbor pao na drugu po veličinu halu u Beogradu, na dvoranu "Aleksandar Nikolić".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading