PARTIZANOV MEČ ISTINE! Crno-beli čekaju Megu, NEMAJU PRAVO NA KIKS!

Autor:

Sport

30.05.2024

17:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na programu je odlučujući meč polufinalne serije.

PARTIZANOV MEČ ISTINE! Crno-beli čekaju Megu, NEMAJU PRAVO NA KIKS!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana od 18.00 dočekuju Megu u trećoj utakmici finalne serije Košarkaške lige Srbije - Superlige, a prenos je TV Arena sport Premijum 1.

Partizan je prvi meč dobio 82:72 u Beogradskoj areni, drugi je u dvorani „Dejan Milojević“ u naselju Braće Jerković pripao Megi 92:88, pa će pitanje ko će u finale dati treći međusobni okršaj. Pobednik će na megdan Crvenoj zvezdi koja je sa 2:0 bila bolja od FMP-a.

Košarkaši Partizana prethodno se nisu proslavili u ostalim takmičenjima. U sezoni na izmaku, naime, nisu osvojili nijedan trofej. Prošle sezone, podsetimo, crno-beli su se posle velikog posta vratili na regionalni tron. Ipak, u tekućem ciklusu, položili su oružje pred najljućim rivalom Crvenom zvezdu i ostali bez titule u AdmiralBet ABA ligi. Zvezda je, inače, na dominantan način došla do trofeja, pošto je slavila u finalu regionalne lige sa ubedljivih 3:0 u seriji. Ranije u Kupu Radivoja Koraća crveno-beli su takođe završili ispred Partizana.  U finalu završnog turnira u Nišu bilo je 85:79 za crveno-bele koji su deseti put podigli trofej.

Oba tima su, podsetimo, učestovala u Evroligi ove sezone, ali nisu uspeli da dođu do plej-ofa. Partizan je završio na prvom mestu ispod crte, dok je Zvezda takmičenje okončana na 16. poziciji.

Partizan na završnom turniru ne računa na neke od najboljih igrača u nastupajućoj kampanji 2023/2024. Trener Željko Obradović sa spiska je izostavio Džejmsa Nanelija i Pi Džej Doužera. Ranije je tabor kluba iz Humske napustio Frenk Kaminski.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading