BODIROGA PONOVO PRIČAO O ŠANSAMA VEČITIH DA IGRAJU U EVROLIGI: Evo kako stoje Zvezda i Partizan!

Autor:

Sport

30.05.2024

08:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadamo se da će čelnici doneti zdravorazumsku odluku.

BODIROGA PONOVO PRIČAO O ŠANSAMA VEČITIH DA IGRAJU U EVROLIGI: Evo kako stoje Zvezda i Partizan!

Foto: Starsport

Dejan Bodiroga

Predsednik Evrolige Dejan Bodiroga u poslednje vreme je ličnost u koju najviše gledaju večiti rivali - Crvena zvezda i Partizan, budući da je on prvi čovek elitnog takmičenja kog su beogradski timovi željni da se dokopaju i naredne sezone. Mnogo je prašine digla izjava Paulijusa Motejunasa da šampion AdmiralBet ABA lige nema zagarantovano mesto među najboljima, nakon čega se Litvanac ispravio, a o celoj situaciji je ponovo govorio Bodiroga u gostovanju na televiziji "Nova S".

- Specijalna pozivnica će biti dodeljena u narednih mesec. dana. Srbija i ceo region su veoma važni, oba kluba imaju veliku šansu da zaigraju u Evroligi. Mislim da će promena sistema biti kada Evroliga bude donela strategiju za period od 10 ili 20 godina i mislim da ćemo već tokom sledeće sezone da donesemo odluku da damo klubovima licence na tri do pet godina, rekao je prvi čovek Evrolige i potom dodao:

Republika

Foto: Starsport

Zvezda i Partizan u Evroligi

- Što se tiče oba srpska kluba, imali su bolju sezonu nego prošlu., ali svi prepoznaju ambijent koji se pravi u Beogradu. Oba srpska kluba imaju perspektivu na duge staze u Evroligi. Mi vidimo da mnogi ljudi iz inostranstva dolaze da gledaju utakmice Partizana i Zvezde u Evroligi i mislim da je to najbolja atmosfera u Evropi.

Potom se osvrnuo i na šanse da Arena ponovo bude domaćin Fajnal for turnira.

- Prvo, treba reći da je Beograd bio sjajan domaććin u dva navrata. U skorijoj budućnosti ima velike šanse da bude domaćin. Gledaju se razni parametri, poput dvorane, kapacitet i ostali sadržaji koji su potrebni. Beograd je pokazao da je odličan domaćin. Evroliga svake godine ima veliki broj prijava. U konkurenciji za sledeću godinu su Abu Dabi, Barselona i Beograd i u narednih mesec dana će biti odluka, rekao je Bodiroga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading