NANELI ŠALJE SKRIVENE PORUKE? Da li ovo znači da je GOTOVO sa Partizanom?! (FOTO)

Autor:

Sport

24.05.2024

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Citirao je Majkla Korleonea.

NANELI ŠALJE SKRIVENE PORUKE? Da li ovo znači da je GOTOVO sa Partizanom?! (FOTO)

Foto: Starsport

Partizan će večeras od 18.30 započeti polufinalnu seriju u plej-ofu Superlige Srbije protiv ekipe Mege. Veliku pažnju košarkaške javnosti privukla je odluka trenera Željka Obradovića da Amerikanci Pi-Džej Doužer i Džejms Naneli neće nastupati u popularnom KLS.

Nakon toga, Naneli je objavio "stori" na društvenoj mreži Instagram, gde je podelio sliku glumca Ala Paćina u ulozi Majkla Korleonea iz kultnog filma "Kum" Frensisa Kopole, uz citat: "Svaka izjava počinje poverenjem.

- Kum – sjajan film, napisao je Amerikanac uz to.

Naneli je poznat po svojoj aktivnosti na društvenim mrežama, a sada je postao još aktivniji s obzirom na mogući završetak njegovih nastupa u dresu Partizana u tekućoj sezoni. Na društvenoj mreži "X" objavio je takođe svoju sliku dok igra video-igru "Zombiji" i istakao da se igra promenila od kad je iz Beograda otišao Frenk Kaminski.

Nakon što je izraelski novinar Arel Ginsber objavio informacije o pregovorima Partizana sa Nanelijem o produžetku ugovora za narednu sezonu uz moguće smanjenje plate, sam Naneli je demantovao ove tvrdnje. Istakao je da pregovori nisu tačni, kao ni informacije o smanjenju plate.

 

Podsetimo, prvotimac Partizana je učestvovao u velikom incidentu pred treći finalni meč regionalne lige zajedno sa Stefanom Lazarevićem. Naneli je udario Zvezdinog igrača pesnicom i naneo mu telesne povrede, zbog čega ga je Obradović odstranio iz tima tada, a do sada se situacija nije razjasnila, pa za njega i dalje nema mesta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading