NOVE VESTI U VEZI POVREDE NIKOLE TOPIĆA: Oglasio se poznati američki insajder i otkrio stanje mladog košarkaša!

Autor:

Sport

14.05.2024

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Topić ponovo doživeo povredu na derbiju.

NOVE VESTI U VEZI POVREDE NIKOLE TOPIĆA: Oglasio se poznati američki insajder i otkrio stanje mladog košarkaša!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde ostvarili su pobedu nad Partizanom u prvom meču finalne serije ABA lige rezultatom 85:82, ali je pažnju svih prisutnih u dvorani privukla povreda Nikole Topića krajem treće četvrtine. Topić je uz pomoć članova stručnog štaba iznet sa terena, a trener Janis Sferopulos je istakao da je reč o problemu sa istim kolenom sa kojim se Topić mučio ranije. Iako su prvobitno mediji preneli informaciju da će mu biti potrebna operacija, draft insajder Džonatan Dživoni iz ESPN-a iznosi nešto optimističnije vesti.

Prema Dživonijevim rečima, Topić je izbegao ozbiljniju povredu i povredio je levo koleno, što će ga onemogućiti da učestvuje na terenu do kraja finalne serije ABA lige. Ipak, pozitivna vest je da se očekuje da će Topić biti spreman da učestvuje na svim draft aktivnostima tokom juna meseca u SAD-u.

Nikola Topić je prognoziran da završi među prvih deset mesta na predstojećem NBA draftu koji će se održati krajem juna. Ova prognoza dodatno podgrevaju nade i očekivanja kako samog Topića, tako i njegovih navijača, ali ostaje da se vidi kako će se situacija dalje razvijati. Svi ljubitelji košarke sa nestrpljenjem očekuju njegov oporavak i povratak na teren.

Topić ima neosprona talenat što je i pokazao u dresu Mege, ali i povratkom na Mali Kalemegdan. Međutim, doživeo je veliki peh sa povredom koja ga je udaljila od parketa više do pola sezone. Osvajač zlata sa mladom reprezentacijom Srbije definitivno svojim partijama privlači dosta pažnje, a to govori činjenica da je i pod budnim okom američkih novinara koji često pišu o njemu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading