OVO ĆE IZAZVATI VELIKI REVOLT: AdmiralBET ABA liga odredila sudije za meč Partizana i Budućnosti!

Autor:

Sport

09.05.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podgoričanima se ovo neće dopasti.

OVO ĆE IZAZVATI VELIKI REVOLT: AdmiralBET ABA liga odredila sudije za meč Partizana i Budućnosti!

Foto: www.profimedia.rs

Košarkaši Partizana i Budućnosti odmeriće snage u majstorici AdmiralBet ABA lige koja će odlučiti ko će na megdan Crvenoj zvezdi u finalu. Susret se igra sutra od 19.00 časova u Beogradskoj areni i sigurno će biti zanimljivo videti okršaj ova dva tima. Ova serija propraćena je nezadovljstvom Podgoričana zbog odluka sudija u prvom meču, a defnitivno neće biti zadovoljni odlukom reigonalnog takmičenja za treću utakmicu.

Naime, ABA liga je odredila da će u tećem susretu deliti pravdu Saša Pukl, Damir Javor i Tomislav Hordov. Ovo je izazvalo dodatnu pažnju javnosti jer se radi o dva arbitra iz Slovenije i jednom iz Hrvatske, što može biti osetljivo s obzirom na tenzije u vezi sa suđenjem. Veliko je pitanje koliko će iz Budućnosti ostati imuni na ovu odluku, s obzirom da su nakon prve utakmice izdali saoptešnje sa protesnom notom.

- A sada malo smeha.. Dok se iznimni napori Ledeja da napravi faul u 25 minuta i 36 sekundi provedenih na parketu, nisu prepoznali od strane sudijske trojke, Zek je završio utakmicu bez dosudjenog faula. Izdvojili smo pet vrlo očiglednih situacija. Sudijska komisijo ABA lige imate li komentar? - napisali su Podgoričani.

Ovo nije prvi put da je Budućnost izrazila nezadovoljstvo suđenjem, posebno nakon poraza od Partizana na svom terenu tokom ligaškog dela takmičenja. Tada su takođe bili nezadovoljni suđenjem, a podržali su svoje tvrdnje snimcima koji ukazuju na greške arbitara. Videćemo u kakvoj atmosferi će proći ovaj susret i na tribinama, pošto su u Morači bile velike tenzije između Varvara i Frenka Kaminskog, a takođe i Džjemsa Nanelija koji je hteo da se obračuna sa navijačima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading