OLIMPIJAKOS RASTAVIO BARSU NA DELOVE! Petrušev i Milutinov odlični - sve se rešava u Blaugrani!

Autor:

Sport

02.05.2024

20:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Demoliranje u Pireju.

OLIMPIJAKOS RASTAVIO BARSU NA DELOVE! Petrušev i Milutinov odlični - sve se rešava u Blaugrani!

Foto: X/Olympiacos_BC

Košarkaši Olimpijakosa potpuno su razbili Barselonu na domaćem terenu u četvrtoj utakmici plej ofa Evrolige rezultatom 92:58 i tako izjednačili seriju na 2:2.

To znači da ćemo ime novog putnika u Berlin na F4 saznati nakon petog meča u Blaugrani koji će se odigrati za šest dana!

Iako je Barselona uspela da vrati "brejk" u prethodnom meču, njen pokušaj da izbori prolaz dalje već u Pireju nije imao uspeha. Prošli put je nakon završetka u centru pažnje bila situacija sa samog kraja meča kada su sudije odlučile pobednika dosudivši faul Petruševu, pa se čini da je domaćin i dalje kivan zbog toga rešio da iskali sav bes na protivniku.

Nakon boljeg početka gostiju, Olimpijakos je preuzeo kontrolu nad utakmicom od druge deonice i odveo seriju u "majstoricu".

Najzaslužniji za trijumf bio je Šekil Mekisik sa impresivnih 21 poenom, dok je Mustafa Fal dodao 12, a Ajzea Kenan i Najdžel Vilijams Gos po 11 poena. Važan doprinos ostvarili su i Filip Petrušev sa deset poena i pet skokova, te Nikola Milutinov sa osam poena i čak 11 skokova.


Kod gostiju, jedini dvocifreni učinak imao je Džabari Parker sa deset poena, dok je Jan Veseli postigao devet poena.

Serija se sada seli u Barselonu, gde će biti odigran peti duel. Međutim, statistika ne ide u prilog Grcima, budući da gost nikada nije slavio u "majstorici". Poslednji put su tu priliku imali Partizan i Makabi prošle godine, ali su poraženi od Real Madrida i Monaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading