VRELA DEVOJKA KOŠARKAŠA OBEĆALA: IMAM IZNENAĐENJE ZA VAS VEČERAS! Da bar Olimpijakos igra u Beogradu, a ne PAO... (FOTO)

Autor:

Sport

02.05.2024

16:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Raspalila maštu navijača.

VRELA DEVOJKA KOŠARKAŠA OBEĆALA: IMAM IZNENAĐENJE ZA VAS VEČERAS! Da bar Olimpijakos igra u Beogradu, a ne PAO... (FOTO)

Foto: Instagram/berilmckissic

Beril Mekisik

Novi izgled Beril Mekisik pred odlučujući meč Olimpijakosa

Prelepa devojka prvotimca Olimpijakosa, Šekila Mekisika, Beril, ponovo je privukla pažnju javnosti svojom najavom na društvenim mrežama pred večerašnji meč Pirejaca sa Barselonom. Sa serijom rezultata od 1:2 u korist Katalonaca, večerašnji meč može biti odlučujući za Olimpijakos, a Beril je svoje pratioce obradovala izjavom da je spremila iznenađenje za njih večeras.

Podrška uz novu frizuru

Iako nije otkrila o čemu se tačno radi, emotikoni koje je upotrebila uz tvit nagoveštavaju da je reč o promeni frizure. Beril je poznata po tome što je uvek uz svog izabranika na terenu, pružajući mu podršku, a njen novi izgled sigurno će privući pažnju kako navijača, tako i medija.



Očekuje se da će večerašnji meč biti veoma napet, sa velikim ulogom za Olimpijakos. Pobeda bi značila izbor majstorice na terenu Barse, pa će svaka podrška, uključujući i Berilinu novu frizuru, biti dobrodošla.

Utisak navijača

Navijači Olimpijakosa su već navikli da Beril bude neizostavan deo svakog meča, te će sa nestrpljenjem iščekivati da vide kako će izgledati njena nova frizura. Njen izgled je postao deo priče oko večerašnjeg meča, pokazujući koliko je ljubav prema sportu povezana sa brojnim detaljima van terena.

Ona svojim objavama na Instagramu često privlači pažnju navijača i generalno muškaraca, ali se čini da je verna svom Šakilu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading