SVI SU BULJILI U DORINO IZVAJANO TELO! Najatraktivnija voditeljka EVROPSKE KOŠARKE zasenila sve u OAKA areni! (FOTO)

Autor: M. M.

Sport

08.05.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grkinja ostavlja bez daha.

SVI SU BULJILI U DORINO IZVAJANO TELO! Najatraktivnija voditeljka EVROPSKE KOŠARKE zasenila sve u OAKA areni! (FOTO)

Foto: Instagram

Dora Panteli, atraktivna grčka voditeljka, bila je u centru pažnje na jučerašnjem meču u OAKA areni u Atini, gde je domaći Panatinaikosa u majstorici četvrtfinala Evrolige savladao Makabi rezultatom 81:72.

 

 

Grčki predstavnik, dakle, nakon 3:2 u seriji izborio je plasman na fajnal for, koji će od 24. do 26. maja biti odigran u Berlinu. Blistala je Pantelijeva nakon teško izvojevanog trijumfa "zelenih", a sudeći po fotkama na Instagramu, već se uputila u Kataloniji, gde će drugi atinski velikan - Olimpijakos igrati majstoricu protiv Barselone večeras.

 

https://www.instagram.com/p/C4Q-M8PsfNy/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

 

No, vratimo se sinoćnjem meču gde je Dora, obučena u usku haljinu, zasenila sve aktere. On je nakon meča i velikog slavlja razgovarala sa trenerom PAO Erginom Atamanom, najboljim igračem Kostasom Slukasom, fotkala se televizijskim kolegama...

 

 

Inače, Pantelijeva je bivša košarkašica, a sada popularna novinarka koja radi za grčku televiziju "Nova sport", kao i specijalnu emisiju za Evroliga TV. Za žensku košarkašku reprezentaciju Grčke igrala je od 2006. do 2013. godine, dok je 2018. igrača 3x3 basket za Helene. 

 

 

Ima zvanje saradnika za nauku, diplomu engleske književnosti i globalne kulture i magistrat iz filozofije i PPL (filozofija, politika, pravo). Takođe, magistrirala je i psihologiju, a od 2016. radi novinarski posao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading