EVROLIGA NIKOM NE PRAŠTA! Nisu samo Teodosić i Bolomboj sankcionisani: KAŽNJEN I PARTIZAN!

Autor: M. M.

Sport

17.04.2024

12:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Propusti na meču s Valensijom.

EVROLIGA NIKOM NE PRAŠTA! Nisu samo Teodosić i Bolomboj sankcionisani: KAŽNJEN I PARTIZAN!

Foto: Starsport

Poslednje kolo ligaškog dela elitnog takmičenja donelo je brojne kontroverze, ali i kazne za nekoliko ekipa, među kojima se našao i Košarkaški klub Partizan!

Nakon meča protiv Valensije u beogradskoj Areni, disciplinci su reagovali na upotrebu baklji od strane navijača crno-belih, izricanjem novčane kazne od tri hiljade evra zbog propusta u organizaciji. Ova odluka označava sličnu sudbinu kao i kazne za košarkaše Crvene zvezde, koje su takođe bili na tapetu.


Evroliga je nedavno donela odluke o kažnjavanju dvojice košarkaša Crvene zvezde. Miloš Teodosić je suspendovan na dve utakmice, kao i novčanom kaznom od 15 hiljada evra zbog nasrtaja na sudiju u duelu sa Efesom. Sa druge strane, Džoel Bolomboj je kažnjen novčano sa dve i po hiljade evra zbog "agresivnog ponašanja". Ove odluke su privukle pažnju javnosti i izazvale različite reakcije u košarkaškim krugovima.

Reakcije na ove odluke nisu izostale, a javnost je podeljena po pitanju opravdanosti kazni. Mnogi su istakli potrebu za doslednom primenom pravila i disciplinskim merama, dok su drugi izrazili nezadovoljstvo smatrajući da su kazne preterane. Kazne koje su nedavno izrečene od strane Evrolige, kako klubovima tako i pojedincima, pokazuju važnost poštovanja pravila i regulativa tokom sportskih takmičenja. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading