KOŠ KAKAV DO SADA NISTE VIDELI: Nešto najluđe što je zabeleženo u evroligaškoj konkurenciji! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

07.05.2024

22:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Verovali, ili ne...

KOŠ KAKAV DO SADA NISTE VIDELI: Nešto najluđe što je zabeleženo u evroligaškoj konkurenciji! (VIDEO)

Foto: Twitter.com/printscreen

Košarkaši Panatinaikosa i Makabija iz Tel Aviva igraju peti meč četvrtfinalne serije Evrolige u OAKA Areni nakon kojeg će biti poznato ko će od dva velikana evropske košarke vizirati kartu za Fajnal for koji se ove godine igra u Berlinu.

Velika borba viđena je na parketu, ali istovremeno i pogodak koji će zasigurno ući u anale evropske košarke. Na nešto više od tri i po minuta pre odlaska na "veliki odmor", bek Makabija Antonijus Klivlend pokušao je da zakuca preko Matijasa Lesora. Francuz ga je izblokirao, ali je lopta dobila čudnu putanju, otišla gotovo do samih svodova hale, a zatim je na iznenađenje svih ipak prošla kroz obruč ostavivši u neverici domaće košarkaše i navijače koji su se hvatali za glavu..

 

 

Kada je reč o prethodnim mečevima u navedenoj seriji, ekipa iz Tel Aviva je načinila iznenađenje u prvom meču savladavši Panatinaikos u prvom meču u Atini rezultatom 91:87. Grci su uspeli da slave u drugom meču 95:79, da bi nakon drame u trećem susretu u kojem je "ponos Izraela" slavio sa 85:83, Panatinaikos uspeo u beogradskom hramu košarke da izbori majstoricu, zabeleživši trijumf 95:88.

U ostalim plej-of serijama, jedino je madridski Real sa maksimalnih 3:0 savladao Baskoniju, dok će i u duelima između Monaka i Fenerbahčea, kao i Barselone i Olimpijakosa, putnike za Berlin određivati majstorica.

Interesantno je napoemnuti da će ovo biti drugi put u poslednje četiri godine da je Nemačka domaćin završnog turnira elitnog takmičenja. Keln je 2021. godine ugostio najbolje košarkaše Evrope, a zatim su to učinili Beograd 2022. i Kaunas 2023. godine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading