DOGOVOR JE POSTIGNUT: Navijači u transu - nakon velikog trijumfa iskusni košarkaš stavio paraf na novi ugovor!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

08.05.2024

08:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon pobede, navijači imaju još jedan razlog za slavlje.

DOGOVOR JE POSTIGNUT: Navijači u transu - nakon velikog trijumfa iskusni košarkaš stavio paraf na novi ugovor!

Foto: Starsport

KK Crvena zvezda

Sjajna košarka viđena je u majstorici plej-of serije Evrolige u kojoj su snage odmerile ekipe atinskog Panatinaikosa i Makabija iz Tel Aviva.

Meč u "OAKA Areni" obilovao je sjajnim potezima , a posebno će ostati upamćen poen beka Makabija Antonijusa Klivlenda koji je pokušao da zakuca preko Matijasa Lesora. Francuz ga je izblokirao, ali je lopta dobila čudnu putanju, otišla gotovo do samih svodova hale, a zatim je na iznenađenje svih ipak prošla kroz obruč ostavivši u neverici domaće košarkaše i navijače koji su se hvatali za glavu..

Na kraju, domaćin je u psolednjoj deonici meča uspeo da prelomi rezultat, stigne do pobede rezultatom 81:72 i ostvari potreban treći trijumf koji ih vodi na Fajnal-for koji se ove godine održava u Berlinu.

Najefikasniji na meču u redovima pobednika bio je Matijas Lesor sa 22 poena, dok je u ekipi iz Tel Aviva Kolson bio strelac 18 poena.

 

 

Nakon trijumfa navijači "atinskih zelenih" imali su priliku da se raduju još jednoj sjajnoj informaciji. Dok je proslava trajala, sjajni Amerikanac Kendrik Nan je parafirao novi ugovor sa klubom iz grčke prestonice.

Dvadesetosmogodišnji Amerikanac je dres Panatikanikosa obukao poslednjeg dana meseca oktobra prethodne godine, a majstorici protiv "ponosa Izraela" zabeležio je osam poena u stoprocentni učinak pri šutu za dva poena (4/4), a na to je dodao i tri skoka i jednu asistenciju.

Da podsetimo, Nan je u redove Panatinaikosa stigao iz ekipe Vašingtona, a u NBA ligi je bio i član Majamija i LA Lejkersa.

U ovom momentu su poznata dva učesnika završnog turnira Evrolige. To su aktuelni šampion Real iz Madrida i Panatinaikos iz Atine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading