OGLASILA SE ZVEZDA I UPOREDILA KOLIKO JE BACANJA U ABA DOSUĐENO KOM SRPSKOM KLUBU: Evo gde su crveno-beli, a gde Partizan!

Autor:

Sport

25.04.2024

19:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izneti su podaci.

OGLASILA SE ZVEZDA I UPOREDILA KOLIKO JE BACANJA U ABA DOSUĐENO KOM SRPSKOM KLUBU: Evo gde su crveno-beli, a gde Partizan!

Foto: ST/Vladimir Lukić

KK crvena zvezda

Košarkaši Crvene zvezde plasirali su se u polufinale regionalne lige i trenutno bruse formu za duele sa Megom, a za to vreme klub je odlučio da se pozabavi izvođenjem slobodnih bacanja u regularnom delu AdmiralBet ABA lige.

Ovako glasi tekst sa sajta crveno-belih.

- Dok se čeka početak polufinalne serije, KK Crvena zvezda se pozabavio statistikom tri srpska kluba koja igraju ABA ligu, a u obzir su uzeta slobodna bacanja i broj ličnih grešaka tokom ligaškog dela takmičenja.

Uporedili smo koliko je svim ekipama dosuđeno slobodnih bacanja, a koliko protivnicima tokom ligaškog dela takmičenja (26 kola) i došli do sledećeg: KK Crvena zvezda u proseku po meču izvede 19,23 slobodna bacanja, dok protivnici 18,85 puta šutnu penal.

Republika

Foto: KK Crvena zvezda

Podaci o slobodnim bacanjima

Kada govorimo o preostala dva srpska predstavnika, Mega po susretu šutne 23,42 slobodna bacanja, dok protivnici to urade 20,81 put, a kada govorimo o Partizanu oni su na 26 utakmica ligaškog dela u proseku šutirali 22,34 penala, dok su njegovi protivnici to činili 20,54.

Naš klub je u proseku pravio 21,5 ličnu grešku po meču, dok je prosečan broj dosuđenih ličnih grešaka protivnicima bio 21. Partizan je pravio u proseku isti broj ličnih grešaka kao crveno-beli (21,5), ali je protivniku dosuđivano više – 24,6.

Što se tiče trećeg srpskog predstavnika, ekipa Mege je u proseku po duelu pravila 22,7 ličnih grešaka, dok su protivnici pravili po 22,1 - piše na sajtu crveno-belih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading