OGROMAN UDARAC ZA ZVEZDU! HANGA POTVRDIO CRNE SLUTNJE: Verovatno sam završio sezonu!

Autor:

Sport

19.04.2024

14:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užasne vesti za crveno-bele.

OGROMAN UDARAC ZA ZVEZDU! HANGA POTVRDIO CRNE SLUTNJE: Verovatno sam završio sezonu!

Foto: Starsport

Košarkaš Crvene zvezde Adam Hanga doživeo je povredu tokom treninga koja će ga udaljiti sa terena na neodređeno vreme, saopštio je klub prvobitno.

Međutim, čini se da su se crne slutnje obistinile nakon što je Mađar za tamošnje medije izjavio kako je polomio kost na dva dela i da će se teško vratiti na teren.

- Sezona je za mene najverovatnije završena. Polomio sam kost na dva dela, juče sam skinuo gips i moraću da mirujem između šest i osam nedelja, rekao je Hanga za "Nemzeti sport".

Objasnio je i kako je došlo do povrede...

Republika

Foto: Starsport

Adam Hanga

- Tokom treninga u utorak sam dobio udarac u ruku i delovalo je kao potpuno bezazleno jer smo se borili za loptu. Moj saigrač je laktom išao nadole, a meni je šaka išla uvis. Sudarili smo se i metakarpalna kost je pukla na dva mesta, opisao je Hanga.

Podsetimo, zbog preloma treće metakarpalne kosti leve šake mađarski reprezentativac će biti podvgrnut pregledima posle kojih će biti poznato da li će povreda biti sanirana operativnim ili drugim putem, a budući da je u pitanju prelom, pitanje je kada će i sam klub potvrditi loše vesti.

Ovo su užasne vesti za ceo tim i navijače crveno-belog kluba, uzimajući u obzir to da je Mađar uhvatio fenomenalnu formu u poslednje vreme. Protiv Studentskog centra postigao je veliku trojku za preokret, a van linije 6,75 šutira izvrsno već neko vreme unazad. Delijama ostaje samo da se mole da će neko iskočiti u njegovom odsustvu i nadomestiti veoma važan izostanak...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading