PUKLA BOMBA U HUMSKOJ: Partizan doveo centra, SVE JE GOTOVO

Autor:

Sport

07.11.2023

15:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bruno Kaboklo je novi košarkaš crno-belih, potvrdili su crno-beli.

PUKLA BOMBA U HUMSKOJ: Partizan doveo centra, SVE JE GOTOVO

Foto: twitter.com/PartizanBC

Bruno Kaboklo

Bruno Kaboklo je novi košarkaš Partizana! Saga oko dolaska Brazilca među crno-bele je zaršena, iskusni cenrar postao je deo tima Željka Obradovića za koji je potpisao dvogodišnji ugovor. 

Foto: www.profimedia.rs

 

Potvrda je stigla od kluba i to u vidu zagonetke na svim profilima na društvenim mrežama, i to tako što je na tabli nacrtano da pod koš na poziciju "petice" stiže košarkaš sa brojem 50 na dresu, koji je Kaboklo do sada nosio. Pritom u pozadini ide brazilska muzika.

 

A zatim je stigla i zvanična potvrda.

- Novi igrač Partizana Mozzart Bet je Bruno Kaboklo. Dobrodošao u crno-belu porodicu! Bruno će braniti crno-bele boje naredne dve sezone - napisali su crno-beli.

 

U sezoni za nama, Kaboklo je igrao za nemački Ulm, gde je u Evrokupu na 11 mečeva prosečno beležio 17,4 poena i 7,8 skokova, a onda je prešao u Veneciju. Tokom karijere, Bruno je branio boje i NBA ligaša, Hjustona, Memfisa, Sakramenta i Toronta. Takođe, novi košarkaš Partizana je igrao i za francuski Limož, Sao Paolo, Sijudad de Meksiko i Pinjeiroš.

Visok je 206 centimetara i pokriva pozicije "petice" i "četvorke", a kao što je odmah bilo jasno nosiće dres sa brojem 50. Zato će se u četvrtak u zvaničnoj prodavnici KK Partizan  prodavati ograničena serija od 50 dresova Bruna Kabokla.

Podstimo, da će Kaboklo doći u Partizan spekuliše se već nedeljama, ali je transfer zatezao njegov dosadašnji klub Venecija, koji je tražio obeštećenje. Potom se čekao samo još jedan papir od FIBA, ali su po svemu sudeći crno-beli i to završili i dobili ispisnicu za svog novog centra kako bi mogli da ga registruju i što pre da ga vide na delju u Evroligi i AdmiralBet ABA ligi.


BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading